Probleme Cumparare Bostere

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de _Caput_, 24 Noi 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Situaţia prezentă nu este nici pe departe asemănătoare cu cea din 2017, atunci fiind vorba de o cu totul altă problemă.

În plus, fiind o problemă generală, suportul jocului nu poate credita amplificatoarele lipsă până ce dezvoltatorul jocului nu ia o decizie cum anume va fi rezolvată / gestionată o astfel de problemă.

2. CapoHrx

CapoHrx User

Va contrazic; este foarte asemanatoare din punctul de vedere al jucatorului, in sensul ca ii lipseste ceva ce i se cuvine de drept. Pe noi nu ne intereseaza cauza tehnica si bla bla, care ar fi motivul.

Un alt aspect foarte asemanator este eficienta suportului in tergiversarea problemei :) dupa care, sunt foarte interesati sa ne ceara feedback '' cat de multumiti sunteti? '' Si noi le multumim pentru super serviciul prestat... si tot asa, fara a se observa vreo inbunatatire in timp. In schimb se observa ca a crescut birocratia si la BP.

SELF, Veneficus, motanu_1990 și alți 3 apreciază asta.
  3. vad ca nu ma fac inteles si am si scris ce raspuns am primit de la suport.pentru ei nu este o problema generala si nu rezolva nimic.ei nu vad nici o problema in lipsa amplificatoarelor cumparate de mine

Veneficus, *^*NEMESIS*^*RO*^*! și SELF apreciază asta.
  4. SELF

SELF User

Si a mai trecut o saptamana si nimica,sigur se face pierdut si uitat totul,sa se fi intamplat asta celui :rolleyes::rolleyes::rolleyes:....demult era rezolvata problema;);)

Veneficus și motanu_1990 apreciază asta.
  5. Aşa cum v-am informat deja, problema dvs. am raportat-o suportului tehnic încă de la semnalarea ei, dvs. nefiind singurul care sunteţi afectat de ea.

Când şi cum va fi rezolvată această problemă nu ţine de suportul jocului, de admini sau de imaginara dvs. supoziţie cum că dacă i s-ar fi întâmplat lui ":rolleyes::rolleyes::rolleyes:", ar fi fost rezolvată.

6. si noi ce ar trebui sa facem?mai mult decat ca am scris la suport si pe forum nu avem ce face, dar se pare ca am pierdut ceva bani reali iar celor din stafu do nu le pasa ,macar sa fi spus "sa fie primit amin"

*^*NEMESIS*^*RO*^*! și Veneficus apreciază asta.
  7. SELF

SELF User

Si a mai trecut o saptamana fara rezolvare din partea "suportului tehnic",cred ca se va rezolva cand va functiona si scriptul celor :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Problemele nerezolvate devin umbra ta; tot ceea ce nu înfrunţi, nu vindeci sau nu poţi să vindeci te va urmări necontenit. Eşti condamnat să reiei tot ce laşi neterminat sau nerezolvat. ;);)

Veneficus apreciază asta.
  8. domnilor admini se poate sa cereti ceva raspunsuri ca a trecut luna si pachetele cu amplificatoare luate pe bani reali nu sau dat nici acum.cat isi mai bat joc de noi?:mad:

Veneficus, CapoHrx și SELF apreciază asta.