Probleme Cumparare Bostere

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de _Caput_, 24 Noi 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. _Caput_

_Caput_ User

Am cumparat azi de la shop pachetu de boostere de dmg scut si hp si nu mi le-a dat.
    Vreau sa stiu ce sa intamplat cu bani care iam bagat in ele.

2. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

curios, pachetul de amplificatoare despre care vorbești nu este azi în ofertă la shop !

Veneficus apreciază asta.
  3. CapoHrx

CapoHrx User

Banii tai sunt deja repartizati in fondul de salarii 30.11 la Hamburg, si in dividende pentru Chinezi la sfarsitul anului.

Asta sa intamplat cu banii tai si ai mei. In rest se cunoaste problema la BP, anuntul oficial este ca s-au retras din shop articolele pana la rezolvarea situatiei. Deasemenea se cauta solutii pentru creditarea boosterelor deja platite.

==H*Y*P*E*R*I*O*N==, WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
  4. _Caput_

_Caput_ User

A fost dar l-au scos

5. styv86

styv86 User

La fel am cumparat si eu prin paysafecard azi dimineata pe la 02:14 , banii au fost luati si pachetul cu amplificatoare nu am primit ! ID: 48666911.. EG1 .

6. styv86

styv86 User

Azi dimineata era si este si acum la shop !

7. Bismut

Bismut User

Problema a fost rezolvata iar amplificatoarele sunt disponibile in magazin. Pachetele care anterior nu au fost creditate vor fi inregistrate in conturile jucatorilor in scurt timp.

Sтєρнαη apreciază asta.
  8. De ce nu pot cumpăra boostere din astea de la shop care costa 0.39 cenți cu Maestro? Până acum s-a putut...deodatăăă..
    eu și tovarășii mei folosim Maestro și nu putem să cumpărăm

9. Bismut

Bismut User

Ca sa poti plati cu ajutorul cardului Maestro suma de plata trebuie sa fie mai mare de 0,50 centi, incerca sa cumperi de 2x pachetul de boostere si vei observa ca o sa iti apara si metoda de plata Maestro ;)

10. a mers, pe pup și te iubesc

11. davideni

davideni User

Buna dimineata Am achizitionat azi dimineata de la shop ora 7 a servarului 15 pachete de boostere dmg hp si scut in jurnalul de bord re regasesc dar pe pagina de joc nu le am srv eg1 [​IMG]165294933 Va rog luati masuri am nevoie de ele azi sunt achitate :)

špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
  12. Într-adevăr, au fost probleme la achiziţia pachetului de amplificatoare "pro".

Cei care au achiziţionat acest pachet au primit în loc de amplificatoare câte 1.500 uridium per pachet.

Până la remedierea problemei, pachetul a fost retras de la vânzare. După remedierea problemei, au fost creditate şi amplificatoarele achiziţionate.

styv86 apreciază asta.
  13. T.B.C.666

T.B.C.666 User

buna ziua se pare ca iar a revenit problemele cu amplifurile le cumperi si nu ti le pune pe nava dar la shop arata cumparate ????

14. UserID / server? Persistă problema?

15. SELF

SELF User

SAL!am o problema,am cumparat
    23.02. 14:46 HP-B01" cumpărat. - 7,000 U.
    23.02. 14:46 SHD-B01" cumpărat. - 7,000 U.
    23.02. 14:46 DMG-B01" cumpărat. - 7,000 U.
    23.02. 14:46 HP-B02" cumpărat. - 7,000 U.
    23.02. 14:45 SHD-B02" cumpărat. - 7,000 U.
    23.02. 14:45 DMG-B02" cumpărat. - 7,000 U.

si am observat ca la 20:30
    nu le aveam de fapt,am fost nevoit sa le mai achizitionez odata
    23.02. 19:35 SHD-B01; cumpărat. - 7,000 U.
    23.02. 19:35 DMG-B01; cumpărat. - 7,000 U.
    23.02. 19:35 HP-B02; cumpărat. - 7,000 U.
    23.02. 19:35 SHD-B02; cumpărat. - 7,000 U.

dar imi lipseste din nou SHD-B01. am trimis de vineri si nici o rezolvare ID58861658

16. au fost creditate?mie nu vad sa imi fi fost date pachetele achizitionate si raspunsul celor de la suport se lasa asteptat

17. SELF

SELF User

cum e posibil ca dupa 1saptamana sa nu primesc nimica;nici uridiumul inapoi,nici amplificatoare si nici macar un raspuns"ba prostule nu mai astepta nimica ca ai luat teapa"

18. True5.1

True5.1 Guest

Aici nu te poate ajuta nimeni ci doar suportul jocului !

19. Am sesizat suportul tehnic asupra problemei dvs.

Spre referinţă, sunt mai multe astfel de cazuri raportate, urmând ca dezvoltatorul jocului să ia o decizie cum anume se vor rezolva.

pic1.jpg

Dvs., la ce anume problemă vă referiţi, citând o intervenţie din 2017 ?!

20. la faptul ca sa revenit la problemele de atunci cand cumperi pachete de amplificatoare pro cu euro si primesti nimic iar suportul jocului ne prezinta tacerea ca forma de compensare