probleme cu nava

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de -[*V*I*O*]-, 31 Mar 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. am nevoie de un admin nu imi mai intra pe nava cand dau sa ma conectez imi apare ca sunt ps de test 4 si imi mai cere inca o data numele si parola si le bag si tot nu merge

si este vorba de alta nava

numele navei este asasinul(2000)

Modificat ultima dată de către moderator: 1 Apr 2018
  2. scrie la suport si da si id

3. -LeMuRiAn-

-LeMuRiAn- User

da dar problema I ca nu pot sa iau id de la nava sa il dau ca nu il mai stiu si numle de pe joc il am cu licere ciudate si nu pot sa il scriu

4. În astfel de situații, contactați suportul jocului!

Comunicați userID / server joc SAU numele din joc / server joc.

Mai întâmpinați probleme?

5. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

caută-ţi numele în clasamete cu ajutorul unui alt cont.

Veneficus apreciază asta.
  6. am facut suport acum 3 zile si nimik

7. Vă rog comunicaţi-mi numele navei şi server-ul de joc, aici!

8. virgil27

virgil27 User

aceias problema o am si ieu cu conetare contului
    ce se intampla

am vrut sa testez servaru si ma deconectat acuma nu ma pot loga https://test6.darkorbit.com/index.es?action=externalHome&loginError=calmDown

dac ma puteti ajuta numele contului ieste •●ЦПЯΣΛĹIŤY●•

servarul ieste eurpa global 3

am vrut sa testez servar test si ma deconectat brus acuma nu ma pot conecta pe globalu meu de joc europa globala 3 ce se intampla ma puteti ajuta numele de joc ieste •●ЦПЯΣΛĹIŤY●• europa global 3

Modificat ultima dată de către moderator: 27 Apr 2018
  9. Bismut

Bismut User

Daca nu ai dat inca X la browser incearca sa intri pe https://int7.darkorbit.com/indexInternal.es?action=internalStart poate reusesti sa intri pe cont si de acolo schimbi iar serverul pe Europa Global 3. Daca nu poti atunci lasa UserID-ul aici poate un admin o sa te mute inapoi.

P.S: Este trist cand moderatorii sunt inactivi si nu posteaza nici macar anunturile importante aici pe forum.

dark~ro și Sтєρнαη apreciază asta.