Probleme chat - "Authorization failed...."

Discuție în 'Probleme generale' creată de karla2002, 17 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. karla2002

karla2002 User

Din pacate nu mi se afizeaza atunci cand ma uit la chat, nu ma lasa sa scriu si nici nu vad ceea ce se scrie. Nu vad Chat global, Cauta clan si restul.

2. karla2002

karla2002 User

Global, si imi arata Authorization Failed decat.

3. True5.1

True5.1 Guest

Incearca asa: sterge cookie&cache dupa da un restart la browser. Vezi daca iti merge dupa ce ai executat aceasta operatiune.

4. -AlbinutA-

-AlbinutA- User

la fel si la mine eg7

5. karla2002

karla2002 User

6. problema e aceeasi si la mine,am net prin clicknet,jocul merge,dar Authorization failed=zero chat.Sa zicem ca e de vina providerul..nu trebuia sa nu mearga deloc netul,sau jocul??

7. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Trimiteti la suport cu explicatii clare si Ip-urile voastre publice, iar daca ati trimis deja asteptati raspunsul acestora.

Modificat ultima dată de către moderator: 18 Sep 2014
  8. Tyamath

Tyamath User

Sistem: Authorization failed!

Tocmaiam avut on banut de 5 zile pt nimica toata...ok nu conteaza..
    Chestiunea e ca cele 5 zile au trecut, ieri loghez frumusel mai dupa amiaza pt 10 minute vad chatul merge ok toate bune asa ca log off, spre seara insa dau sa fac un transport si hopa Autorizaishun failed! opaa!! Sunt banat cumva? si daca da pt ce anume va rog!? (ca n.am stat p joc decat 10 min fara sa spun nica) mentionez am curatat constiincios de 2 ori deja cache cookies flashul si restart inclusiv astazi.

Sanatati multumim si asteptam infrigurati investigatiile de rigoare

*N!NO* și FINII83 apreciază asta.
  9. Citeşte puţin mai sus, indicaţia colegului meu!

10. Cehn

Cehn User

Daca am IP dinamic (nu prea stiu ce-i ala IP public) trebuie sa nu mai restartez netul/PC-ul pana se rezolva problema?
    Daca nu il restartez (curatarea cache &...) cum aflu ca s-a rezolvat?

11. Se pare că de acel ”Authorization failed” s-au lovit majoritatea celor care nu aparțineau unui clan.

Cei care întâmpinați respectiva problemă, puteți încerca să intrați într-un clan și să verificați dacă astfel dispare problema?

Bineînțeles, nu uitați să efectuați ștergerea de cache și cookies ulterior intrării în clan, urmată de un restart al browser-ului.

12. Vladut

Vladut User

Buna seara,am scris la suport dimineata,spre seara problema s-a rezolvat,nu eram in clan si nici nu am intrat.Incercati sa vorbiti cu suportul.

13. Înseamnă că cei de la suportul tehnic au corectat problema însă, problema a fost legată de lipsa apartenenței la un clan.