Probleme chat - "Authorization failed...."

Discuție în 'Probleme generale' creată de karla2002, 17 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. karla2002

karla2002 User

Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru motivatia problemei chatului, primesc mesajul Sistem: Autorization failed si nu inteleg de ce? Vreau sa mi se justifice cauza!

2. karla2002

karla2002 User

Am intrat exact acum pe DarkOrbit si am deschis chatul si am primit acest mesaj:
    Sistem: Autorization failed!
    De ce? Eu ieri seara am o intrat ultima data, si am vorbit cu diferite perosane pe chat, nu am luat nici o sanctionare, si nu am avut vreun limbaj indecent, de ce?

3. *N!NO*

*N!NO* User

Am aceeasi problema ca si jucatorul de mai sus... Autorization failed! Este cont creat adineauri deci nu am scris niciodata pe chat... e vreo eroare? Va rog daca se poate sa-mi deschideti chatul, multumesc!

N!NO.ÍAŞÍ.ЯØ

[​IMG]162512355

Server EG7

4. *N!NO*

*N!NO* User

86.124.152.70

5. karla2002

karla2002 User

Aceste este user ID-ul meu 162531219

6. True5.1

True5.1 Guest

Incearca te rog o curatare de cookie&cache si dupa un restart la browser. Dupa ar trebui sa ai acces.

7. Sistem: Authorization failed!
    pot sa stiu si eu dece scrie asta la chat global eg4

8. xxxxx

xxxxx User

azi dupa 14 zile pauza trb sa am si eu chat dar apare autorization failed uid [​IMG]82320691 gl7

9. Sistem: Authorization failed!
    [​IMG]63544921
    EG2
    am sters cache/cookie
    astept explicatii

10. Vladut

Vladut User

Intampin aceeasi problema la chat,Eg3

11. True5.1

True5.1 Guest

Ai dat si restart la browser? Daca nici asa nu merge, ori astepti pana maine ori trimiti la suport cu explicatii clare si eventual ip-ul tau.

12. True5.1

True5.1 Guest

Repeta ce am zis mai sus.

13. karla2002

karla2002 User

Un link, va rog? Sunt noua pe forum.

14. *N!NO*

*N!NO* User

86.124.152.70

15. True5.1

True5.1 Guest

La ce iti mai trebuie link daca sti sa intri aici? Dai clic pe prima pag din aceasta sectiune si acolo vei vedea regulamentul. Simplu.

16. True5.1

True5.1 Guest

Nu mai face spam. Asteapta sa intre un BA pt a verifica problema semnalata de tine.

17. aceeasi problema chat eg4 Sistem: Authorization failed!

18. karla2002

karla2002 User

Din raspunsul dv, inteleg ca ar trebuie sa completez acel 'formular' (insa eu nu am ora/data sau altele de acolo) deci:
    ID: 162531219
    Sv: EG5

19. am dat... ma adresez support ului
    merci

20. True5.1

True5.1 Guest

Dupa cum vad nu apari in lista de ban. Mai exact pe ce chat ai fost sanctionata?