Probleme bonus calendar

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de ady_spy.RO, 1 Noi 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ady_spy.RO

ady_spy.RO User

Unde e reducerea de 25% din ziua 25 cu terminarea calndarului??

sunt si premium si nici lf ala nu l-a dat ce naiba??

Modificat ultima dată de către moderator: 1 Noi 2017
  2. Problema legată de lipsa reducerii de 25% este cunoscută însă laserul LF-4 Magmadrill s-a primit.

Vă rog informaţi userID pt. a vă raporta problema către serviciul tehnic.

3. ady_spy.RO

ady_spy.RO User

nici lf4 nu-l am nicaieri domnule,joc de 7 ani nu de ieri si nu am primit nimic

si cum fac unde intru?

Modificat ultima dată de către moderator: 2 Noi 2017
  4. user ID i-l gasesti sus in partea stanga deasupra tabu-lui Home si Server,iar daca vrei sa contactezi suportul o poti face din fereastra prin care intrii si in forum...

daca joci de atata timp ar trebui sa sti toate astea:rolleyes:

5. ady_spy.RO

ady_spy.RO User

nu imi rasp nimeni nimic off doamne..

imi poate spune cineva daca a primit bonusul din ultima zi a calendarului? adica 1 lf4 magmadryll si 25% reducere timp de 1 saptamana?

6. Gaby29

Gaby29 User

LF-4 Magmadrill eu l-am primit. Premium nu am avut pentru a primi reducerea de 25%.

7. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

dacă doar azi ți-ai verificat contul pentru reducere, perioada de 7 zile (cît a ținut reducerea) tocmai s-a încheiat. cît despre lf4, el a fost de fapt un lf4 magmadril de culoare roșie nu galbenă (cum e lf4).

8. ady_spy.RO

ady_spy.RO User

eu niciun lf4 magmadrill nu am luat nici nimic,iar din ce data a inceput reducerea aia nu din a 25-a zi cumva? azi suntem abia in 2!!

9. Da, într-adevăr, nu aţi primit laserul LF-4 Magmadrill dar nu pentru că ar fi fost o eroare ca în cazul reducerii de 25% ci pentru că dvs. nu v-aţi încadrat în timpul în care se putea primi respectivul bonus!

Dvs. aţi început cu data de 08.10.2017 colectarea bonusurilor oferite de calendar, primind în data de 08.10.2017 bonusul corespunzător zilei de 01.10.2017, în data de 09.10.2017 bonusul corespunzător zilei de 02.10.2017...

pic1.jpg

...şi aşa mai departe, până în ultima zi a lunii, 31.10.2017 când aţi primit bonusul corespunzător zilei de 24.10.2017.

Ca atare, nici nu aveaţi cum să mai primiţi bonusul zilei de 25.10.2017 (laserul LF-4 Magmadrill şi reducerea de 25%) întrucât cu data de 01.11.2017 există un nou calendar, cu noi bonusuri.

10. ady_spy.RO

ady_spy.RO User

eu pe toate le inteleg,toate zilele le am bifate de pe luna trecuta,dar nu inteleg de ce daca scrie ce scrie acolo la DAY 25 nu am primit nici una nici alta..asta nu inteleg eu domnule corrosive...

eu innebunesc ma jur..daca nici in 31.10,nici in 01.11 nu s-a dat atunci de ce mai e scris acolo jos bonusul si lf4 ala rosu?? aia aiurea doar? ma jur ca nu inteleg nimic..joc de 8 ani dar asa ceva nu am mai vazut..

11. Nu, nu aveaţi toate zilele "bifate"!

Dvs. aţi colectat primul bonus pe data de 08.10.2017 ceea ce poate avea ca explicaţie doar faptul că până în data de 08.10.2017 nu v-aţi autentificat pe pagina de joc.

Nu este nimic "aiurea" ci doar faptul că refuzaţi să înţelegeţi că nu aveaţi cum să primiţi în ultima zi de valabilitatea a calendarului (31.10.2017) bonusul din ziua de 25.10.2017, dat fiind faptul că eraţi în întârziere cu fix 7 zile faţă de calendar!

12. -paulRAUL-

-paulRAUL- User

buna seara nici eu nu am primit acel LF 4 si bonusul de 25% reducere si am bifat toate zilele de la 1.10. pana la 31.10.2017 inclusiv 1,2 de luna asta dar teapa nu am primit nimic le langa asta mai sunt si premium :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::mad::mad::mad::mad::mad:

13. UserID?

14. -paulRAUL-

-paulRAUL- User

[​IMG]101584596 eg 5

15. Şi dvs. tot în data de 08.10.2017 aţi colectat primul bonus. Ca atare, nici dvs. nu aveaţi cum să primiţi recompensa zilei de 25.10.2017, neavând fizic timpul necesar la dispoziţie.