probleme 3d

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de Constantin, 27 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Constantin

Constantin User

Buna ziua,
    Pana ieri jucam pe 3d pe crome, am dat logout si cand m-am logat spre seara nu am mai avut 3d. Nu pot seta deoarece zice flah player neactualizat, placa video ...bla bla. Am un i3, cu placa video de 2 gb. Deci nu mai merg 3d nici pe chrome, nici opera, nici comodo. Pe mozila mai merge dar...foarte rau. Am scris la suport au zis sa mai opresc din programele care ruleaza paralel. Am win 10, am inchis si..degeaba. Am bifat acceleratorul, am flashul la zi, placa de 2 gb. Ce sa mai fac?

2. T.B.C.666

T.B.C.666 User

pe opera merge

3. dady77-7

dady77-7 User

Salutare,ce facem cu jocul ca nu mai merge deloc pe crome sau mozilla,doar pe opera,dar nu prea bine ,EG6 ?

4. Seth[RO]

Seth[RO] User

Problema e cunoscuta si sesizata deja departamentului tehnic. Am raportat-o si eu, si altii. Cum insa departamentul tehnic este acelasi care de aproape un an de acum se ocupa si de rezolvat alte probleme urgente cum ar fi faptul ca nu ni se mai pun navele la misiuni....eu zic sa te obisnuiesti cu 2D-ul...
    Culmea e ca pe mine tot asa, m-a parasit 3D-ul pe chrome...pe Firefox imi merge. Cel mai ciudat e ca dupa reinstalare de windows...acelasi lucru se intampla!

5. Nici mie nu imi merge in 3D si am PC foarte bun, i5, placa video buna...am incercat win 10, 8 si 7. Pe niciunul nu merge, imi spuna ca nu am flash player actualizat, ceea ce nu este cazul sau ca nu imi suporta placa video, care pana acum a suportat 3d-ul fara probleme. Pe mozilla imi merge 3D, dar e lagul prea mare, nu pot juca.

6. Constantin

Constantin User

Multumesc baieti. Am trimis si la suport, au zis sa mai inchid din programele care merg in paralel cu jocul. Am inchis tot si desigur, nu merge. Ciudat este ca discutand pe ts , sunt singurul din clan care are astfel de probleme. :) Deocamdata.

Modificat ultima dată: 28 Oct 2016
  7. Seth[RO]

Seth[RO] User

La mine pe TS si in clan mai exista inca 2 jucatori cu aceeasi problema...pana de curnad eram doar eu. In seara asta fac si upgrade la windows 10, poate-poate (am driverele si flash-ul la ultimele versiuni, browsere updatate...doar Firefox ami merge 3D dar cum se aglomereaza putin imaginea cu nave gata...incepe nava sa plece aiurea, pet-ul sa se inchida sau sa se deschida la 4-5 secunde dupa ce-i dau comanda, la fel schimbatul formatiilor de drone, emp-ul, sau orice alta actiune).

8. Anumite browsere nu mai permit utilizarea variantei 3D a jocului.

Utilizând Firefox, pot confirma că pe acesta funcţionează varianta 3D însă va trebui să vă obişnuiţi cu mişcarea haotică a navei / butoane nefuncţionale, în cazul în care comutaţi între mai multe ferestre deschise ale browser-ului, modificaţi dimensiunea ferestrei browser-ului cu mouse-ul sau minimizaţi / maximizaţi fereastra browser-ului (problema se rezolvă cu click insistent pe opţiunea "full screen").

Aceste probleme au fost raportate deja către departamentul tehnic.

9. Viorel_77

Viorel_77 User

buna ziua!
    nu am probleme cu 3d, dar acum a aparut si la mine problema cu kamikaze:(
    nu mai merge.
    e ceva general pe eg4 sau o am doar eu?

10. incercati maxthon v4.4.6.1000 noile versiuni de maxthon ,folosesc un flash player ,versiune mai veche
    v4.4.6.1000 foloseste flash player al sistemului ..nu are integrat acest pluggin

11. Pentru toti care aveti windows 10, folositi Microsoft edge incorporat. Merge 3d si am 63 fps pe harta spre deosebire de maxthon, unde aveam 38. Plus ca e si protejat .

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.