Problema pagina URIDIUM

Discuție în 'Probleme generale' creată de Dotistu1, 14 Mai 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Dotistu1

Dotistu1 User

Buna ziua ,am si eu o problema pe contul meu nu ma lasa sa accesez pagina de URIDIUM de unde pot cumpara premium rabat si restul , imi da eraorea "
    Pagina nu funcționează

Momentan, int7.darkorbit.com nu poate procesa această solicitare.
    HTTP ERROR 500" de cateva zile , am anuntat suportul , mi-a spus ca se rezolva ,insa asta e acum 3 zile , ce este de facut , deoarece doresc sa achizitionez ceva ce imi trebuie si fara de care in ziua de azi pe acest joc nu poti trai , adica premium .
    Pe orice alt cont imi merge respectiva pagina.
    Am incercat pe alt borwser , ba chiar si pe telefon , aceasta problema a venit dupa ce mi s-a bagat oferta la premium , mi s-a facut o bara care sclipeste mereu in jurul scrisului " Uridium " si nu mai pot accesa

2. În general, astfel de probleme le rezolvaţi exclusiv cu cei de la suportul jocului. Eventual, puteţi încerca mai întâi o ştergere de cookies / cache şi o actualizare a Flash Player-ului ...poate ajută.

În orice caz, fără să furnizaţi minim un userID, e minim ce pot evalua / recomanda.

3. CRIS_03

CRIS_03 User

si eu am aceeasiproblema
    169017650 eg4

4. Este o problemă cu accesarea secţiunii Uridium, care afectează utilizatorii în mod aleatoriu. Problema a fost comunicată serviciului tehnic.

montator1 apreciază asta.
  5. Cu siguranță este vorba despre aceeași problemă.

6. Dotistu1

Dotistu1 User

Ce sa mai facem , nici cand vrem sa dam bani nu putem :))
    Ok multumim pentru raspunsuri asteptam rezolvarea
    Cat pentru restu da-ti pe " Devino premium" va va aparea bara aia cu produse , cine are oferte , pacat nu profitati de ele :p

7. Dotistu1

Dotistu1 User

Vad ca a fost rezolvata problema .
    Pentru cei ce au avut oferte in aceasta perioada , sa inteleg ca nu se vor mai introduce dinou , nu ? :)

8. Dotistu1

Dotistu1 User

Frumos ar fi sa ni se acorde si ofertele ce le-am avut , nu cred ca e o oferta mai mare de 3/4 euro , insa este dreptul nostru de jucatori sa profitam de acestea ! Nu avem nici o vina ca jocul a suferit aceasta problema .

9. Dotistu1

Dotistu1 User

Buna ziua , dupa cum stiu eu , nu zic ca sunt sigur insa asa am eu in cap,bun deci acum cateva zile a fost o problema la pagina de " Uridium " , am facut o plangere suport bla bla , in fine s-a rezolvat in cele din urma , insa intrebarea mea este daca fereastra " Uridium " era semnalata cu niste linii galbene , asta inseamna ca anunta EROAREA CA NU POATE FI ACCESATA , sau ca aveam oferta ?
    De curand m-am apucat dinou pe europa 3 impreuna cu 2 prieteni , eu nu pot sa imi dau seama de ce dupa cele 2 saptamani de free premium din misiuni , LE-A APARUT ACEIASI CHESTIE CU GALBEN IN JURUL FERESTREI URIDIUM , avand OFERTA , si bineinteles ca lor le-a mers sa acceseze pagina , iar mie suportul mi-a spus ca defapt acele linii ar fi semnalarea ca este o problema la respectiva pagina .
    Nu e o avere stiu 10 lei , insa nu pot sa-mi dau seama de ce se fac nedreptatiri si mai mult decat atat , sa imi spuna ca acele linii galbene semnalau avaria paginii de Uridium.
    Astept un raspuns din partea dvs. deoarece cei de la suport ori raspund odata pe zi , si atunci raspund ce vor ei , ori se fac ca uita si trebuie sa le reamintesti zicand ca nu trebuie sa creati mai multe subiecte , ma rog :))
    Daca chiar e asa si eu gresesc , astept un raspuns la intrebarea " De ce prietenilor mei , care le-a aparut EXACT ca si mie , le-a bagat o oferta , iar mie mi-a bagat o semnalare a nefunctionarii paginii URIDIUM " ?

10. Cumva faceţi referire la oferte de tipul celei de mai jos?

pic2.jpg

Trebuie să reţineţi faptul că astfel de oferte sunt aleatorii, personalizate după anumite criterii şi de durată limitată / valabile până la prima valorificare. Puteţi sau nu puteţi primi astfel de oferte, nu este ceva obligatoriu.

Referitor la problema dvs., nu am cunoştinţă de cum se manifesta vizual eroarea de care vorbiţi iar din descrierea dvs. nu pot înţelege prea multe. Nu m-am confruntat vreodată cu aşa ceva. În plus, dacă suportul jocului v-a oferit mai multe informaţii în legătură cu respectiva eroare, eu ce aş mai putea adăuga?

11. Dotistu1

Dotistu1 User

De fapt nu , suportul nu mi-a oferit nimic folositor :))
    In fine m-am lamurit si cu ei , de la primul raspuns , acum o dau la intors , nedreptate ca de obicei pe acest joc.
    Puteti inchide tema , e nefolositoare :))
    E simplu , orice cont nou dupa 2 saptamani de free premium din misiuni are o oferta speciala nu ca cea aratata de dvs . ci sclipeste "Uridium" cu niste linii galbene .
    ori ma insel eu , dar pe langa cei 2 tovarasi care au avut , mi-a mai confirmat asta 1 baiat recent apucat de joc.
    ma rog , inchideti subiectu , am achizitionat fara cei 10 lei ce ii punea la oferta

12. Spor la joc!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.