Problema P.E.T 10

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de †»ĎΛĎĎΫ«†, 18 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Aș dori să sesizez o problemă des întâlnită pe joc, cel puțin la mine: Dacă folosesc Modul KAMKAZE si nu sunt utilizator PREMIUM e normal să îmi scadă din uridum. Problema e că, P.E.T-ul fiind la lv 15 ar trebui să coste reparația 350 U. Dacă imi veți verifica Jurnalul de bord, veți constata cu uimire că se produce o greșeală. În loc de 350 U mi se i-a 700 U. Nu doresc neapărat restituirea Uridiumului precum dorec repararea acestei probleme.
    Cu stimă.

2. Doar suportul te poate ajuta in astfel de situatii.

3. Bine ΣŁΣÑΛ, eu vroiam să văd și dacă sunt singurul cu această problemă.

4. paria

paria User

cînd există probleme generate de suprasolicitarea serverului se mai întîmplă ca un dublu click rapid pe "reparare" să genereze retragerea de două ori a sumei necesare pentru reparare. s-a mai întîmplat în trecut şi se va mai întîmpla. atenţie la click !

5. Atâta timp cât respectiva "bubă" apare aleator, fără a avea o frecvenţă care să afecteze considerabil economia contului de joc şi fără a identifica o metodă sigură de reproducere a ei, este plauzibil a accepta explicaţia oferită de paria:

... respectiv o eroare de joc, caz în care, în urma unei solicitării efectuate către suport, acesta va verifica situaţia şi îţi poate restitui suma incorect reţinută din visteria contului de joc.

6. Silviu

Silviu User

Incorect, chestia asta mi s-a intampla si mie acum ceva vreme, insa nu un dublu click, pur si simplu trecerea cursorului peste butonul de reparare a petului arata mesajul informativ in care se specifica clar ca pretul de reparare este de 700 de U, insa mi s-a intamplat pe o harta PvP, 4-2 mai exact, si nu am acordat prea mare atentie atunci.

7. Vorbeam de retragerea de uridium. Trecerea cursorului peste butonul de reparare şi / sau apariţia mesajului generează retragerea de uridium?

8. Silviu

Silviu User

Nu insa arata suma de 700, deci nu se poate pune problema unui dublu click intepretat gresit de catre sistem. Un singur click a generat retragerea sumei duble, insa dupa cum am specificat, s-a intamplat o singura data, prin martie cred.