Problema mea

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de †»ĎΛĎĎΫ«†, 29 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Am nevoie de putin ajutor in legatura cu urmatoarea problema. Poate cineva sa imi spuna de ce primesc Reconecteaza foarte frecvent? uneori si din 5 in 5 secunde. mentionez ca joc cu setarile minime. Si am sters chacke si cookies.

2. Hermes

Hermes Guest

O proasta conexiune de net sau aplicatii care iti ocupa banda de internet. Incearca sa inchizi toate aplicatiile care ar putea solicita netul. Daca esti pe conexiune wireless , verifica setarile routerului si ale placii de retea de pe PC.
    Pentru a verifica legatura dintre PC-ul au si serverele BP executa acest test dupa care posteaza aici rezultatele.

3. Adrian98

Adrian98 User

salut...am si eu o problema nu pot sa ma loghez pe joc...nu imi recunoaste contul am trimis si mesaj la suport si mi sa spus sa astept 15 minute au trecut 25 si degeaba...mentionez ca am avut o problema cu echipare de extra la leonov care s-a rezolvat

4. Miuriel

Miuriel User

Ce spuneti dumneavostra?
    Ce o saptamana incoace jocul chiar a luato razna de minim 3 ori pe zi nu te poti conecta pe cont timp de 5-10 minute si asta la toata lumea am intrebat si prietenii de pe TS si de pe Facebook si toti au aceiasi problema.Este din cauza conexiunii la net a celor de la Bigpoint nu a player-lor.

BIGPOINT Ping Test

Cod:
    pinging pingnue max:410 min:48 avg:107 dev:41 ms
    pinging pingashv max:694 min:149 avg:196 dev:53 ms
    pinging pinglaxv max:733 min:229 avg:282 dev:53 ms
    download speed: dlashv... speed:312 kb/sec
    download speed: dllaxv... speed:312 kb/sec
    download speed: dlnue... speed:1988 kb/sec

Modificat ultima dată de către moderator: 1 Iul 2014
  5. aaaaaaa

aaaaaaa User

mie mi se blocheaza cateodata imaginea (jocul ) si dupa ce isi revine e asemenea unui video derulat foarte repede....am pc bun si conexiunea foarte buna deci nu stiu care e problema .aceasta problema o mai intampina si alti prieteni...:(

6. Adrian98

Adrian98 User

salut...am si eu o problema nu pot sa ma loghez pe joc...nu imi recunoaste contul am trimis si mesaj la suport si mi sa spus sa astept 15 minute au trecut 25 si degeaba...mentionez ca am avut o problema cu echipare de extra la leonov care s-a rezolvat

7. Hermes

Hermes Guest

Conexiunea ta nu arata atat de bine cum crezi tu. Este normal cand sunt restarturi de servere , conectarea la joc sa fie intrerupta pentru aproximativ 10 minute.

Problema ta pare o blocare de sistem (HDD sau ocupare a procesorului). Verifica ce aplicatii iti ocupa resursele calculatorului din punct de vedere a benzii de net si a procesorului.

Mai ai probleme ?