Problema Login

Discussion in 'Probleme generale' started by ciprian79, Jul 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ciprian79

ciprian79 User

Salut, nu ma pot loga pe cont ,adica nu zice ca am gresit id sau parola dar nu ma conecteaza...mi se da ca un refresh la pagina si dispar datele de la login dar nu ma conecteaza,am incercat si pe alte browsere ,ce sa fac?
    P.S.: Nu la contu` asta e problema, ci la alt cont dar nu pot intra pe forum pentru ca nu ma pot loga.
    Va rog,ajutati-ma.

2. Te adresezi suportului jocului, transmițându-le userID și server-ul de joc. Te vor lămuri cei de acolo despre ce anume este vorba.

3. ciprian79

ciprian79 User

Un Link ,te rog?

4. _ALBERT_

_ALBERT_ User

din pacate suntem foarte multi pleyeri care nu ne putem loga,deci este o problema generala dl.administrator.va rog sa verificati.

5. ciprian79

ciprian79 User

Pai Albert de dimineata intrasem... :D

6. Poți accesa pagina de suport AICI.
    Eu mă pot autentifica pe contul de joc în schimb, nu pot accesa pagina de joc. La tine cum este?

7. Se incarca pagina de start pe firefox 3d dar ramane neagra,pe Chrome 2d merge

Veneficus likes this.
  8. ciprian79

ciprian79 User

Eu nu pot intra pe cont direct...dapoi sa dau start :D

9. Pe Firefox am reușit să intru și pe pagina de joc. Se pare că orice ar fi fost, s-a rezolvat. Efectuează și o ștergere de cookies & cache.

Te adresezi suportului!

10. ciprian79

ciprian79 User

Am trimis, dar cum pot vedea cand mi-au raspuns...le-am dat id si numele contului

11. Vei primi răspuns pe adresa de e-mail pe care ai completat-o în reclamație.