Suport Problema la logare

Discuție în 'Probleme generale' creată de Zepele_Bondaru, 17 Mar 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Buna! am incercat sa test server 4 dar nu am reusit , acum cand incerc sa ma loghez imi cere admin password , nu mai pot intra pe cont ! ce pot face ?
   
 2. Hermes

  Hermes Guest

  Adreseaza-te suportului furnizand toate datele necesare (userID, nume nava, etc).
   
 3. motan_1990

  motan_1990 User

  eu am scris de 2 zile la suport si nici macar un raspuns ca se lucreaza sau ceva.liniste si atata ,asta in situatia ca vina este a celor de la tehnic si noi pierdem zile de porti duble,speciale sau zile de event.o bataie de joc la adresa noastra .a devenit deja un obicei in a isi bate joc de noi prin prin nerezolvarea problemelor aparute (gen amplificatoare luate si ne acordate,acum problemele cu logarea,etc)
  p.s.eu am incercat sa intru pe servar test 5 si nu am reusit ca apoi sa incerc sa ma loghez si nimic.nu se intampla nimic cand dau logare
   
  Veneficus apreciază asta.
 4. am scris de vineri de cand am problema si nici un raspuns !! Nu e corect ce sa facut din jocul asta ... nu mai e cum era odata . am pierdut deja 3 zile bine ca imi cumpar avantaje duble si rebate ! Ca sa ce ? sa nu le pot folosi ! Bigponit rusine.
   
  Veneficus apreciază asta.
 5. Ce face suportul in legatura cu zilele pierdute din avantaje ?! Nimic . Sunt obisnuit deja cu ei , sincer dupa ce bagi bani in prostie in joc ca tu sa ai o problema de logare care nu se rezolva nici in 3 zile , Frumos din partea voastra !
   
  Veneficus apreciază asta.
 6. tancoc666

  tancoc666 User

  toti au scris la suport si degeaba.tipic si normal la ce se intampla in ultima vreme.probabil e timpu sa ne lasam de joc
   
  Veneficus apreciază asta.
 7. motan_1990

  motan_1990 User

  domnilor admini ,puteati sa ne spuneti si noua ca sambata si duminica nu lucreaza nimeni :eek:si ca abia de luni cand vor veni vom primi raspuns de la suportu jocului:mad:
   
  Veneficus apreciază asta.