Problema la licitatie

Discuție în 'Probleme generale' creată de Jangales, 26 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Jangales

Jangales User

Astazi am licitat pentru un CPU de rachete auto , nu licitase nimeni inca , am scris suma de 200001 credite am apasat pe butonul "LICITEAZA" am asteptat sa se incarce , 10 minute , si cand sa ma uit sa vad daca s-a pus suma respectiva aparea un alt jucator cu o suma mai mica decat a mea , iar creditele mi-au fost luate.
    Este un bug sau o problema generala?

2. De ce server de joc este vorba?

3. *LadyK*

*LadyK* User

Am licitat ieri si dupa ce ca am ramas fara creditele respective,m-am trezit si cu un minus de 39 milioane de credite.Este vorba de serverul de Europa Globala si precizez ca nici articolul licitat nu mi-a fost creditat.
    Grav e ca nu-mi pot cumpara nici munitie(consum cele superioare si elita) pentru ca orice credit obtinut se scade din "datorie" iar eu sunt tot pe minus...

4. Scrie la suport! Aceştia vor verifica şi rezolva situaţia.

5. Jangales

Jangales User

Este vorba de serverul Europa Globala si cred ca este o problema generala , deoarece si altor jucatori li s-a intamplat.
    Dar am vazut ca s-a reparat , multumesc oricum ca ai raspuns .

6. Da, într-adevăr, la momentul primei postări, server-ul Europa Globală se confrunta cu un grad avansat de lag în ceea ce privea secţiunea de licitaţii.

Deoarece acel impediment survenise la o oră destul de târzie, rezolvarea situaţiei a intervenit după restartul de server de a doua zi.

După cum bine ai remarcat şi tu, în aceste momente n-ar trebui să mai fie problemele menţionate de tine.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.