Problema la Echipament Grafica??/

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de Maidanezu, 28 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Maidanezu

Maidanezu User

Fratiloo faceti ceva,de o saptaman incoace .Cand ma loghez pe cont acolo la echipament nu se mia vede,se incarca pagina is ramane blocat vizual,nu se mai vede nimic.asa mi se intampla,intr-o zi se vede,intr-o zi nu.am dat refresh de n ori si nimic,si inca ceva cand te loghez,unde pui username si parola ,dece nu mai e ca inainte se incarca totu si mergea inainte si aparea fereastra cu bonus.acuma numai apare nimic,tre sa dai refresh de 4 ori si se opreste si o iei de la capat .si tot asa .....

2. Hermes

Hermes Guest

O curatare de cache/cookie ai facut ? Ai ultima versiune de FlashPlayer ?

3. Maidanezu

Maidanezu User

Am facut totul,cokie si flash si totul.uite acum imi apare,maine seara nu o sa imi apara iarasi si tot asa.

4. Maidanezu

Maidanezu User

Trebuia doar sa schimb browserul,asta era problema.Si l-am schimbat si se vede acum.poti sa inchizi tema daca iti sta in cale.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.