Problema Joc EG3

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de Sтєρнαη, 19 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut,am o mare problema pe serverul Europa Globala 3,nu stiu daca si voi se intampla la fel.Cand sar portalul eu ma vad singur pe harta pe langa asta nici portalele nu le vad pe minimap.Am dat si refresh si tot aceeasi problema o am,astept 1-2 minute imi da reconectare si dupa incepe sa isi revina jocul.Si cu CPU de jump la fel patesc cand sar intr-o harta.De 1 saptamana sau 2 tot aceeasi problema o am.Am dat si stergere de cookie&cake si tot degeaba.Astept un raspuns de la Admini.
    Si am obs ca este BUG si la hitac.Ora 01:24 ora Romaniei.
    In aceasta poza primesc dmg de la HITAC,care mi-l arata pe radar ca este sus dar defapt el este jos.
    Iar in aceasta poza m-am dus jos sa pun clickul pe HITAC si dupa m-am dus sus unde imi arata P.E.T-ul ca este si am obs ca am inceput sa il atac,dar defapt el este jos...

Modificat ultima dată: 19 Aug 2016
  2. Hermes

Hermes Guest

Fenomenele descrise de tine se incadreaza in asa numitul LAG despre care poti citi nenumarate teme in cadrul acestui forum.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.