Problema de conectare

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de -*AIRFORCE*-, 11 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salutare,cu ocazia acestui event au aparut inevitabilele probleme de conectare .Am dat restart ,refresh si toate celelalte, degeaba.Acum vreau sa intru pe joc si ...nu pot .Apare ca se conecteaza ..dar se conecteaza de 10 min.Ce se poate face?

2. DORYAN13

DORYAN13 User

Se pare că este o problemă generală, sau cel puţin o întâmpină multă lume. Până să citesc pe forum, tindeam să cred că este de la mine, ceea ce nu era normal. Acum m-am liniştit.

3. probleme am si eu am fost distrus in portalul de event si nu se mai repara nava nu pot intra pe nici unul din hangare

4. olcit18

olcit18 User

la fel si la mine,mai devrmee se conecta dar nu imi mai apareau portalele si bara de jos cu munitie rachete si toate cele:|

5. nici eu nu ma pot conecta absolut deloc si stau de 10 minute asa.

6. Toti colegii de clan intampina aceasta problema. Daca intru pe joc nu pot face nimic. Nu apare baza de comenzi rapide, nu apare ce formatiune de drone am, nu ma repar, nu pot schimba configuratia, nu pot colecta cutii bonus. Este totul blocat.

7. ..UNIK..

..UNIK.. User

am o ora de cand sunt blocat in portalul event

8. nici eu nu ma pot conecta

9. La această oră mai persistă problema semnalată? În cazul meu nu se confirmă, mă pot conecta fără probleme!

10. Dupa restart si-a revenit jocul.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.