Problema cu misiunile

Discuție în 'Probleme generale' creată de -==BENQ==-, 3 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -==BENQ==-

-==BENQ==- User

Buna ziua. Am de spus ca nu pot sa iau o misiune de nivel mic, desi am nivel 21. Am vazut ca un prieten care are nivel nivel mai mic decat mine (nivel 18) ca a terminat-o. Misiunea se numeste 'Sub drapelul martienilor'.
    Multumesc anticipat.
    Server: America Globala 1

2. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

verifica sa nu fie una dintre acele misiuni care devine accesibila doar dupa finalizarea unor misiuni anterioare.

3. -==BENQ==-

-==BENQ==- User

Pai mie imi arata doar ca nu este disponibila, de unde sa stiu eu ce misiuni tre sa fac pt ca sa o deblochez?
    Si cum pot verifica?

4. Te poţi conecta pe un cont mic şi verifici care sunt misiunile ce trebuie a fi realizate anterior misiunii "Sub drapelul marţian".

Misiunea "Sub drapelul marţian" este o misiune bonus, diponibilă pt. nivelul 17, acest lucru însemnând că trebuie să realizezi misiunile de nivelul 17 pt. a o putea activa.

Cum tu ai nivelul 21, toate misiunile îţi sunt disponibile spre a fi realizate, indiferent de nivelul căruia se adresează acestea şi nu le mai poţi identifica după nr. nivelului.

Pe un cont mic, acest lucru este însă posibil.

5. -=Nommo=-

-=Nommo=- User

Sau urmezi urmatori pasi:
    ->Un centru de misiuni->Click sa deschizi fereastra cu misiuni->Click pe toate cele 4 casute->Cauti misiuna 'Sub drapelul Martian'->Tii mouse-ul deasupra pe ''accepta'' chiar daca este cu cenusiu si vei afla ce misiuni trebuie sa faci/ai facut pentru a debloca misiuna pentru LF-4 .
    Sper sa-ti fie de folos,bafta !

.Ξ¨C¨Š¨†¨Д¨Š¨Ÿ. apreciază asta.
  6. -==BENQ==-

-==BENQ==- User

Deci daca ma apuc sa fac misiunile de nivel 17 (majoritatea lor) o sa mi se deblocheze si misiunea Sub drapelul martienilor?

Multumesc mult, mia de foarte mult folos:)
    Puteti inchide tema

Modificat ultima dată de către moderator: 4 Sep 2014
  7. -=Nommo=-

-=Nommo=- User

Ma bucur ca te-am putut ajuta .
    p.s Pe viitor evita x2 post .

8. Intervenţie corectă, mulţumesc!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.