problema cu conectare la pagina de joc

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de LICALILI, 13 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. LICALILI

LICALILI User

Am si eu o nelamurire de ceva timp nu pot intra in pagina de joc tot timpul imi cere sa actualizez flash playerul. Am facut actualizarea dar nimic mereu aceeas problema.

2. Ai încercat şi o ştergere de cookies & cache?

Ai încercat diferite browsere?

Ai încercat să de conectezi dintr-o altă locaţie decât cea de unde te conectezi de obicei?

3. As vrea si u sa intreb de ce aseara nu se putea conecta nimeni pe joc citeva minute.Cind dadeam sa ma loghez se incarca si nu se mai oprea nu putema deloc intra pe joc pe pagina principala si nu doar la mine !
    Server:EG5

4. Hermes

Hermes Guest

Acum functioneaza ? De ce nu functiona la un anumit moment in urma, cred ca se intelege ca e imposibil de verificat.

5. Ai problema cu netu?
    Verifica la setari.
    Ce browser folosesti si vezi la Options oricare sunt ele.Si dai click la Security si Privacy.
    Si vezi ce ai acolo la Security : High = Medium-High = Medium.
    -||- Privacy = Block All Cookies = High = Medium High = Medium = Low = Accept All Cookies.
    Desi eu folosesc Internet Explorer si la Internet Options la Security si Privacy este Medium-High si Medium.Ca restul din ele fac mare probleme cu conectare de joc.

6. Am spus ca nu doar la mine sa intimplat asta
    Da acum merge

7. Atunci spor la joc!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.