Problema contact suport

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de -*AIRFORCE*-, 7 Noi 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Va rog ajutati-ma cu un sfat,trimit notificare catre suport,i-mi apare ca notificarea a fost trimisa,dar nu primesc nici un raspuns.
    Cum pot remedia problema,e vorba de setari?

2. In mod normal trebuie sa primesti pe email o confirmare cum ca au primit solicitarea ta, urmand ca ulterior cineva din echipa de suport sa se ocupe de ea intr-un timp rezonabil (de la ore, la cateva zile - trebuie avut in considerare ca si cei din suport sunt oameni, au cel mai probabil locuri de munca si timpul dedicat pentru suport este limitat).

De asemenea verifica daca in setarile tale adresa de email este cea corecta, uneori tastam gresit si "mancam" o litera care invalideaza o adresa de email.

my2cents

WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  3. Multumesc pt ajutor dar confirmarea de care vorbesti nu o primesc,din aceasta cauza cred ca am facut eu ceva prin setari,gen sa nu mai primesc notificari,samd.Partea proasta este ca acum cand chiar am nevoie de suport...nu mai pot sa primesc!

4. -E-M-Y-

-E-M-Y- User

Hm ... mai DΛRTHVΛDΣR vad ca tii cu ursul, cand au acceptat acest "post" eu cred ca aveau anumite sarcini de indeplinit ca DO nu iti da un post gratis , ai niste atributii. Sau tu cand ai fost acolo tot asa faceai? Mai prietene chiar daca nu erai remunerat cum este PIANOMAN ca este salariat , tot aveai beneficii in joc . Nu cred ca stati voi admini moderatori sa faceti munca voluntara fara sa beneficiati de ceva.
    Undeva parca spune ca echipa suport te va contacta in cel mult 24 ore, eu am asteptat si 3 zile

Veneficus apreciază asta.
  5. O intrebare retorica,oare aminii mai se uita si ei asa in scarba macar peste aceste postari si eventulal sa dea solutii sau
    stau si se uita si atat???

6. Cu siguranta se uita dar sunt indiferenti.Parerea mea.
    Fa un test , scrie ceva urat sau jignitor pe forum sa vezi cum iti sterge postarea sau te baneaza :(

7. Pot sa-ti confirm ca sunt remunerati (o valoare simbolica, cel putin pe vremea mea era nesemnificativa) iar ca sa va faceti o idee, valoarea primita era aprox. 5-10% din ceea ce investeam eu (pachete/premium/uri la mega happy hour/etc) in perioada aia, in joc.
    Cand vine vorba de ce face echipa de suport, am fost acolo, mi-am adus aportul, am plecat, deci orice as spune nu o sa pot multumi pe nimeni si nici n-am intentia sa fiu "partizan".
    Daca va uitati in toate postarile mele din ultimul an, eu sunt critic asupra jocului si nu neaparat a echipei de suport pentru ca in momentul in care am renuntat, lucrurile erau de o asa natura incat "directivele" nu trebuiau comentate, munca noastra trebuia sa respecte "linia de partid" (sarcasm cu tenta chinezeasca :) )... iar daca lucrurile si-au pastrat "directia" poate o sa inteleaga multi de ce echipa de suport este d.p.m.d.v. neputincioasa cand vine vorba de a ajuta jucatorii.

my2cents

P.S: Inclusiv -pianoman- urmeaza "directivele dezvoltatorului", altfel nu vad cum ar fi rezistat atatia ani acolo...