PROBLEMA CHAT

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de »яσmέσ•Bσў«ìŋ$aŋę»RO, 26 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. QUALYQULA

QUALYQULA User

sa rezolvat multumesc.

2. kk12

kk12 User

La mine tot nu merge.

3. Da, aşa este, problema chat-ului nu s-a rezolvat încă însă QUALYQULA reclama o nouă eroare, diferită de cea cunoscută.

4. Seth[RO]

Seth[RO] User

La mine problema s-a rezolvat acum doua zile dupa ce am dat restart la echipamentul de conectare la internet ...

5. kk12

kk12 User

Aceeasi eroare ca si el am avuto si eu vreo 3 zile la rand , am crezut ca e din cauza ca s -a lucrat la problema chat ului si nu am dat importanta faptului ca a inlocuit docchat.Acum nu mai apare nici aceasta eroare ci doar o pagina neagra la chat iar in jurnal apare:
    Bine ai venit la sistemele INTEX!
    Conexiunea la server a fost întreruptă.
    Invitaţii de la ...

6. -==BENQ==-

-==BENQ==- User

la mine da
    asta imi zice: "Conexiunea la server a fost întreruptă."
    nimic altceva

7. kk12

kk12 User

Tot nu merge
    Could not load Chat. Error:
    [IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2032"]
    [IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false cancelable=false
    Asa imi apare in acest moment.

8. Th3GuN

Th3GuN User

Dupa cum observ.. si altii au aceasta problema, legata de chat :| Am incercat sa dau cear cookies etc. Si nu mi s-a rezolvat problema deloc..

Inainte de "clear cookies":

Dupa "clear cookies":

Deci, dupa cele vazute de mai sus.. care ar fii unica solutie? (daca ar exista) Sa scapam odata de aceasta problema -_-. Daca nu, atunci cand se v-a rezolva aceasta problema "generala" ? (P.S.: Daca pozele par umpic cam "indecente", imi asum aceasta raspundere.)

9. Acţiunile clasice de curăţare cookies şi cache nu rezolvă problema chat-ului. Când se va rezolva această problemă... încă nu ni s-a răspuns la această întrebare.

Viorel_77 apreciază asta.
  10. kk12

kk12 User

In sfarsit un raspuns adecvat , corect , venit in sprijinul jucatorilor fara ca acestia sa fie pusi sa faca o stergere cokies etc, fara un raspuns din partea suportului gen :"din punctul nostru de vedere chatul functioneaza" cand era clar ca nu functioneaza. O recunoatere a unei probleme si o informare spunand clar ca nu se stie cand va fi rezolvata.ASA DA. o simpla intrebare:de ce nu a ti procedat asa de la inceputul temei?
    p.s azi dimineta nu a mers chatul a aparut celebrul mesaj Could not load Chat. Error:
    [IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2032"]
    [IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false cancelable=false , acum la ora acestui mesaj vad ca merge.

11. Aţi citit ultimele mele intervenţii din această temă?

Să spun de la început ceea ce s-a descoperit ulterior, prin diferite teste şi din feedback-ul primit?!o_O

12. -C.L.E.O.

-C.L.E.O. User

buna ziua nu va suparati de ce nu imi merge chatu ma chinui cu sute d restarturi si nimika faceti cv va rog eropa glb 2 va multumesc nume utilizator ₫ɼ⍺ɠℴת

13. atyne

atyne User

La mine chatul este gol nu se vede nimic , dau restart la chat dar nimic, am sters cache si tot ce mai trebuia dar nu merge!eg4 ,nume : ™»ήίgнт●ẅσℓғ«™

de ce nu imi merge chatul ?

Modificat ultima dată de către moderator: 11 Aug 2016
  14. Citiţi tema de faţă şi vă veţi lămuri!

15. aceeasi problema cu chatu o am si eu de 6 zile am scris la suport si au zis ca merge dar eu cand ma loghez nu merge si nush ce sa fac are cineva o iedee ceva??

16. relax

relax User

Uite aici ultimul sfat dat de un organ autorizat al BP.
    Poate ajuta.

17. si care ar fi tema aia nu vad nicI o tema si nici un organ autoriza al BP.

18. True5.1

True5.1 Guest

Dar ce este aici unde ai scris ? Nu cumva este "TEMA" si domnul ©ØrrØsivΞ nu este un organ autorizat al BP. ?

Interventie corecta, multumim !

Modificat ultima dată de către moderator: 12 Aug 2016
  19. multam domnule sau doamna TRUE 5.1 dar de ce nu 5 .5?glumesc,pe chatul nostru ag2 cand mai veniti?

20. True5.1

True5.1 Guest

Poate mai vin pe acolo din cand in cand fara ca voi sa stiti. Imi place sa va urmaresc din umbra :). Gata sa nu facem spam ce nu are legatura cu aceasta tema. Spor la joc !