PROBLEMA CHAT

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de »яσmέσ•Bσў«ìŋ$aŋę»RO, 26 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. o data cu chatu nu merg nici contactele(nu apare cine e on la lista de contacte pe pagina de joc)

spre surprinderea mea acasa merge totu super bine.nu ma delogheaza,am chat,etc.doar la servici pe ip. de acolo patesc asa ceva.
    p.s.poate va ajuta informatiile astea

Modificat ultima dată de către moderator: 12 Iul 2016
  2. Mulţumesc!

Acelaşi lucru l-am sesizat şi eu: de acasă nu întâmpin astfel de probleme însă de la locul de muncă, chat-ul refuză să se conecteze.

Problema a fost raportată către departamentul tehnic încă de la apariţia ei.

motanu_1990 apreciază asta.
  3. Seth[RO]

Seth[RO] User

Bine ai venit la sistemele INTEX!
    {chat.dochat.chat.authenticationFailed}
    Conexiunea la server a fost întreruptă.

Am facut curatare de cookies/cache, am dat restart la echipament si la PC, fara succes .

4. Ai IP de net banat , daca vei incerca un alt internet vei observa ca va merge . In cazul tau te rog sa anunti supportul.

5. Seth[RO]

Seth[RO] User

Am IP dinamic RDS, am resetat echipamentul de vre-o 4 ori doar astazi, si nimic nou (am resetat echipamentul pentru ca ma bantuie uneori si un minunat lag sau deconectare. Adica, ori primesc deconectare din senin, ori pur si simplu apar nave instant langa mine, sau dau click pe cutii si imi apare mesajul "cutia deja se colecteaza" si dispare, fara sa se crediteze la mine, daca dau emp cand fug de un inamic, apas emp si el reactioneaza dupa mai bine de 2-3 secunde...etc etc).

6. Problema este şi nu este legată de banarea IP-ului. Colegii de la suportul tehnic trebuie să găsească o soluţie şi nu suportul jocului.

Cele semnalate de dvs. nu au legătură cu problema chat-ului!

Modificat ultima dată: 12 Iul 2016
    Seth[RO] apreciază asta.
  7. Domnule admin ,daca si eu am avut aceeas problema si totusi cand schimbam netul cu hostsopt din telefon aveam chat , cand stateam pe wi-fiul de la societate avea conexiune intrerupta , eu cred ca chestia aia tine fix 30 de zile cat mi-a tinut si mie .
    Fara suparare dar asta am vazut eu .

8. Deţineţi cunoştinţe de reţelistică sau mizaţi pe intuiţie şi nimereală? Despre ce oare vorbim mai sus şi cam care ar fi concluzia?

9. QUALYQULA

QUALYQULA User

buna ziua si eu am probleme cu chatul cand ma conectez pe joc de pe telefon folosint acelas wi fi fuctioneaza dar daca ma conectez de pe laptop nu functioneaza dau relog imi dispare chatul si toate casutele cu camerele de la chat ag2 [​IMG]62313563

10. Aţi lecturat tema de faţă? Ce anume nelămuriri aveţi?

11. QUALYQULA

QUALYQULA User

da si va spuneam ca cel putin la mine exista aceasta problema daca se poate face ceva?asta era intrebarea?

12. relax

relax User

N-ai priceput nimic..

13. se cunoaste problema si se lucreaza ,asta vroia sa iti zica.daca citesti tema de fata vezi ca multi au aceasta problema

14. relax

relax User

Aa, sigur mie trebuia sa-mi adresezi aceasta afirmatie..? Nu cred, mai ales ca daca te uiti putin eu nu m-am plans.. functioneaza toate in regula.

15. Modificat ultima dată: 13 Iul 2016
  16. Actualizarea Flash Player nu rezolvă problema.

17. kk12

kk12 User

Salut!Din pacate iar am probleme cu chatul.Chatul nu mi a functionat cam o luna si jumatate apoi spre norocul meu contractul cu vechea firma de net s-a terminat si m-am mutat la alta firma.Dupa acest lucru chatul a functionat cam o saptamana apoi aseara jocul s-a blocat am dat restart la pagina dar de atunci chatul iar nu imi mai functioneaza imi apare iar
    Am inteles ca sunt mai multe probleme dupa ultima implementare dar comunicarea e importanta si e rau sa nu fii informat de colegi pe chat ca a aparut un adversar... etc. Astept ajutor in rezolvarea problemei mentionand ca stergerea cookies/cache nu rezolva problema . user id 39135458 server Ag2

18. Citiţi puţin mai sus ceea ce s-a discutat! Deocamdată nu s-a rezolvat nimic în legătură cu problema chat-ului.

19. QUALYQULA

QUALYQULA User

buna seara acum imi apare aceasta eroare la chat
    Could not load Chat. Error:
    [IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2032"]
    si pana astazi a mers chatul este vreo defectiune sau?

20. Mai persistă problema?