problema chat

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de ☆•ĈŁÁUÐ¥U•☆, 14 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Recitiţi temele respective! Cu siguranţă s-au oferit şi altfel de explicaţii, explicaţii care numai la o citire superficială a temelor respective, nu puteau fi observate.

În prezent chat-ul este funcţional iar acest lucru n-ar fi fost posibil, evident, fără aplicarea unor "soluţii pertinente".

Dacă există un motiv particular pt. care nu vă funcţionează chat-ul, aş putea face o recomandare, în baza furnizării unui userID.

2. Mentionez de asemenea ca am restartat routerul dar nu cunosc conditiile ce se impun unui provider(al meu)de Internet pentru a putea beneficia de chat.
    [​IMG]50905512

3. Chatul funcţionează fără probleme pe contul dvs. de joc:

Aşa cum recomandam şi în celelalte teme care dezbăteau aceeaşi problemă, încercaţi să vă conectaţi la contul de joc de pe un calculator, la care serviciul de internet este furnizat de un provider diferit de cel pe care îl aveţi în prezent.

Dacă faceţi acest lucru şi chat-ul vă funcţionează, deşi mă îndoiesc că ar fi altfel, atunci va trebui să lămuriţi problema cu provider-ul dvs. de internet.

4. Pentru a lamuri o problema trebuie ca aceasta sa fie identificata. As avea rugamintea asa cum am si scris anterior sa-mi expuneti cu exactitate care sunt conditiile cerute de acest joc unui provider de Internet pentru o functionare corecta a chatului de joc al unui client.
    Punctand aceste conditii, voi putea solicita providerului rezolvarea acestor probleme.
    Mai precis CE ANUME TREBUIE SA-I CER.
    Din punctul meu de vedere Internetul imi functioneaza in limite normale (ping, download si upload) si nu am probleme in accesarea niciunui site exclusiv pagina de joc Dark Orbit referindu-ma la chatul acesteia.
    Multumesc pentru raspunsul anterior dar pentru rezolvare, din nefericire, trebuie sa insist in a solicita sprijin pentru a cunoaste CARE este efectiv problema si implicit la indemana cui sta rezolvarea aacesteia.
    La aceasta ora pe fereastra chatului imi apare in continuare "Authorisation failed" de parca interactionez cu web-ul Dark Orbit fara certificare...
    Astept inca lamuriri...multumesc

5. Ţinând cont de faptul că:

...tind să cred că sunteţi "fericiţii" posesori ai unui ban pe IP.

Am transmis situaţia voastră către suportul tehnic şi, în măsura în care nu vi se datorează acel ban pe IP, se va încerca remedierea problemei.

6. Multumesc. Imposibil sa am ban pe IP nemotivat. Motive nu exista. Astept solutionarea...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.