problema aliantelor cu alte companii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de DeLyR, 11 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. mikenough

mikenough User

Aliantele si clanurile mixte sunt permise prin regulamentul DO, deci nimic anormal. Propunerea mea este sa se modifice putin regulamentul, in urmatorul sens:
    - membrii clanurilor mixte sa nu mai primeasca puncte de experienta si puncte de onoare pentru distrugerea de jucatori si de NPC-uri.
    - membrii clanurilor aliate cu clanuri din companii diferite sa nu mai primeasca puncte de experienta si puncte de onoare pentru distrugerea navelor si NPC-urilor.
    Ce parere aveti, initiem un sondaj ?

2. Corina-ro

Corina-ro User

Si pt. ce mai joaca respectivii jucatori daca nu primesc nimic?Clanurile trebuie sa aiba ''identitate''.Un clan EIC sa aiba in componenta doar membri EIC,cum e logic si normal,acum 6-7 ani de zile nu te primea nimeni intr-un clan daca erai companie adversa,chiar daca erai jucator de top 10.Acum jocul e o brambureala sansa de a fi distrus de un amic(aceeasi companie)e mai mare decat aceea de a fi distrus de un inamic(compania adversa).Va obositi degeaba cu sondajele,nu se va schimba nimic,dezvoltatorului ii convine situatia de fata.Spor la joc.

3. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

nu stiu dece va bate-ti capul ca si asa nu rezolvati nimica :(( in loc sa se repare ceva mai rau sa strica :((

4. mobob

mobob User

::))
    dati-va cu apa rece pe fata si treziti-va la realitate...

cintecul asta cu "acu 6-7 ani" dovedeste doar cit de putin intelegeti dinamica jocului....nici mie nu imi convin anumite directii in care a evoluat jocul,DAR in lumina acestei evolutii, clanurile mixte reprezinta singurul lucru care mai mentine cit de cit echilibrul jocului....

de ce?
    pai prieteni,acu 6-7 ani nu exista paladiumul si harta 5.3.....

ce s-ar intimpla fara existenta clanurilor mixte si posibilitatea migrarii usoare intre companii?

simplu....una din companii ar obtine in final controlul hartii 5.3,si jucatorii celorlalte doua companii nu ar mai avea alta solutie decit sa bage alt cont nou in respectiva companie...si astfel,pa dark orbit...cit de orbi trebuie sa fiti sa nu vedeti asta?

5. relax

relax User

La mine pe server de cand a aparut harta 5-3(palladimul) numai mmo sta acolo, nicio exceptie de la regula. Si nu imi convine, eu fiind jucator vechi, mmo de cand am inceput, sa se transfere toti la mmo pentru palladium. La ce bun sa imi iau amplificatoare.. munitie, ca nu am cu cine sa ma bat, in 10 ore de joc cu amplificatoare as avea timp sa distrug vreo 100 de nave maxim(cu indulgenta).. in schimb altii, jucatori la fel de vechi, care si-au pastrat compania, eic/vru, pot face cca. 1000 de nave.. cu alea 10 ore de amplificatoare numai in 5-3, sa nu zic si de cubikon.. Echilibreaza-te bine.

6. mobob

mobob User

pai e exact ceea ce spun eu....
    o companie a acaparat harta 5.3,iar celelate companii ,nemaiavind acces acolo,au dezvoltarea blocata...cu exceptia citorva care deja sint bine dezvoltati,sau folosesc intens cardul,si nu au nevoie de harta 5.3.

din fericire,la mine pe server nu se intimpla asa ceva....si tocmai datorita sistemului foarte complex de clanuri mixte si aliante
    nu exista o companie dominanta in harta 5.3....
    ba mai mult,in general,clanurile mai puternice nu fac masiv nave in 5.3,cu exceptia razboaielor,bineinteles.exista numeroase nap-uri "de paladium"...adica nap-uri valabile doar in harta 5.3...
    mai multe "victime" fac jucatorii neafiliati,CARE VIN IN 5.3 SPECIAL SA FACA NAVE.