Probe video - BOT

Discuție în 'FAQ/Glosar' creată de Hermes, 14 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Hermes

  Hermes Guest

  Stimati piloti spatiali,

  In urma discutiilor si reclamatiilor auzite, am decis sa cream acest topic pentru a va lamuri in legatura cu unele probleme care apar des in plangerile voastre.

  Problema probelor cu film si/sau poze

  Filmuletele si pozele facute de utilizatori nu se considera probe.

  Sunt cateva motive foarte simple aici:

  a. Ele pot fi supuse oricand editarii.

  Un exemplu il puteti gasi daca veti cauta sa vedeti reclama la Ford Puma in care apare Steve McQueen. Dureaza 1 minut. A fost creata in 2008. Cu mentiunea ca Steve McQueen a murit in 1987.

  Sper ca am fost suficient de clar la acest aspect.

  b. Ele pot fi oricand facute de un jucator care sa spunem... nu va "simpatizeaza maxim" cu acelasi nume pe alt server.

  c. Ele pot fi facute oricand de un jucator mai sus amintit pe acelasi server cu voi. Jucator al carui nume contine un caracter neprintabil.

  d. Nu, nici filmuletele facute de admini nu schimba situatia. Nu facem decat sa deschidem cutia Pandorei si e un singur pas de aici pana la auzi pe chat minciuni de genul: am fost banat ca admin-ul e prieten cu X. M-a filmat ca n-am bagat bani. Y a bagat bani si pe el nu il filmeaza. S-au banat mai multi de la compania Z, ca ceilalti au NAP cu adminul pe nush ce server. Nici nu are rost sa mai continui.

  Aici insa, exista posibilitatea ca respectivele conturi pentru care se fac astfel de probe de catre admini, sa fie verificate mult mai atent si mai intensiv de departamentul tehnic, iar in aceasta perioada ele sa nu fie accesibile, pana la finalizarea verificarilor (verificarile pot dura chiar si zile/saptamani).


  d. Pozele

  Respecta acelasi regim ca filmuletele, din motive evidente.

  Sper ca v-am raspuns la unele nelamuriri si reclamatii frecvente. In masura in care mai apar, voi incerca sa aduc la zi acest topic.

  Si nu in cele din urma:

  Acestea sunt regulile BigPoint, si sunt in vigoare pana la un anunt ulterior. Nu noi le facem, dar noi le respectam, va rugam sa aveti aceeasi atitudine. Va multumim!

  Temă creată prin contribuţia utilizatorului:[Paladin]
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.