probabilitate gg

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de »яσmέσ•Bσў«ìŋ$aŋę»RO, 28 Oct 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. domnilor unde este probabilitatea de 13% la gg? 250k uri pt o zeta.hotie pe fata,poate poate ,bagam ceva la mega.urat din partea BP:(

*^*NEMESIS*^*RO*^*!, Veneficus și *N!NO* apreciază asta.
  2. Iti dai seama ca fara rabat si aceea reducere de weekend era pe undeva pe la 470k-500k uri? :))

*^*NEMESIS*^*RO*^*! și Veneficus apreciază asta.
  3. Am bagat 180 000 uridium in medie pe 4 porti zetta , 720 000 total si am primit in medie 150-160 (111 parti zetta , cumulat cu diferenta 40-50 duplicatoare , ca am inteles ca si alea se socotesc la aia 13% ) , insa "arimetica" simpla arata ca dau 6-7 % . Aici domnilor nu e valabila aia cu "lagu" . Cei care baga bani sunt "furati" de bani si cei care nu baga bani (adica produc uri manual ) sunt "furati" de timpul pierdut .

4. Cehn

Cehn User

S-a vazut in timp ca atunci cand primim Rabat MOCA probabilitatea in GG scade.

-E-M-Y-, WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
  5. Toate astea ne duc catre un singur rezultat . FARA PORTI ! Doar necesitatea de x4 mai ma tine sa rulez alfa beta si gamma in week`end !

*N!NO* și Veneficus apreciază asta.
  6. aveam rabat activ inca o saptamana fara cel de la calendar,asa ca hotia e pe fata.

*^*NEMESIS*^*RO*^*! și Veneficus apreciază asta.
  7. mai baieti, vreti sa vedeti inselaciunea BP , in legatura cu portile, ?contorizati elementele primite ptr o singura poarta , cea cu mai putine elemente, si veti vedea cum va fura pe fata .eu am testat asta, pe lambda si rezultatul a fost uimitor :100 k uri , elemente care se repeta de 5, 7 ori chiar ,nu e de mirare de ce nu avem un joc corect si fara prg
    , atata timp cat dezvoltatorul ne inseala, asa il inseala si altii, folosind prg ilegale sau mai stiu eu ce minuni, am intilnit atatea in cativa ani pe acest joc

8. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

exact !
    și aici vorbim despre proverbiala cinste a bp, exact aia la care face apel atunci cînd, prin CCG avertizează jucătorii că programele ajutătoare sunt interzise (tocmai pentru că ele ar putea contracara scripturile de care numitul bp se folosește în asemenea situații !)

-E-M-Y-, *^*NEMESIS*^*RO*^*! și Veneficus apreciază asta.
  9. TurboETP

TurboETP User

BP pur si simplu a facut asta ca metoda de penalizare! Pentru ca nu mai reusesc sa-i detecteze pe majoritatea celor ce folosesc programe ilegale, si respectivele programe au ajuns atat de bune incat fac npc-uri pe hartile mari si fug inainte ca tu sa-i vezi pe harta ta normala...au "stricat"portile galactice! Exemplu? Pe vremuri, deschideai cu rabat la ziua de reducere gg-uri, un zeta cu maxim 70.000 de uridium. Acum, doar daca am avut mare noroc am reusit sa deschid cu 90.000 uridium! In rest, toate constant au costat peste 120.000 uridium, indiferent de modalitatea de tragere (x100, x10,x5 sau combinate, x100 la inceput si spre final x10, x5 sau chiar x1)! Nu reusesc sa gasesc tema in care se discuta despre probabilitati, dar macar lasati-o jos ca macane, cand spuneti ca "nu s-a modificat nimic"! Pur si simplu suntem toti penalizati, pentru ca nu au gasit alta metoda prin care sa contracareze resursele capatate cinstit! La fel cum s-a procedat cu noile misiuni in care trebuie sa renunti la tragerile cu seprom! Asa ca...treaba se cam impute rau...

mobob, Arezan, DΛRTHVΛDΣR şi o altă persoană apreciază asta.
  10. S-a mai expliact si intr-un forum precedent cum functioneaza acel generator....Spre exemplu eu acum 3-4 ani a deschis o zeta cu 3000 de gg-uri ( si atunci nu era cu reduceri la porti sau duble) ce era sa mai fac atunci? in schimb urmatoarea poarta zeta am deschis-o cu 900 gg-uri. Parerea mea simpla de jucator este ca oarecum ele se compenseaza...cand deschizi o poarta mai greu urmatoarea se deschide mai repede. Nu poti urmari doar o poarta si sa observi ca iti da de 7 ori acelasi element pentru ca la urmatoarea nu iti mai da la fel si o deschizi mai repede.

11. TurboETP

TurboETP User

Asta refuzi sa intelegi, ca au schimbat sistemul respectiv, nu se mai compenseaza, toate se deschid cu foarte mult uridium acum!

Arezan apreciază asta.