principiile nu se "mormăie" :)

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de WIΖΛΓΔ, 23 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

ursule, dacă ai avea cunoştinţe elementare despre noţiunea al cărei nume tocmai l-ai sluţit mai sus ai şti că "a avea principii" ori a fi capabil să "discuţi despre principii" nu depinde de numărul de LOW-uri pe care le-ai făcut ci de multe alte chestii lipsă, din păcate, din inventarul tău iar înfigerea cîte unui "i" suplimentar aşa, să fie, la sfîrşitul fiecărui cuvînt despre care nu ştii cum se scrie nu-ţi rezolvă minusurile din inventar !

în altă ordine de idei, dacă nu ai noutăţi a-mi comunica (cum ar fi bucuria descifrării noţiunii mai sus pomenite, ori pe cea a regulii de folosire a literei "i" în terminaţia cuvintelor) nu mă mai cita că nu te molipseşti. :D

Veneficus apreciază asta.
  2. maxx7575

maxx7575 User

PRINCIPÍU, principii, s. n. 1. Element fundamental, idee, lege de bază pe care se întemeiază o teorie științifică, un sistem politic, juridic, o normă de conduită etc. ◊ Loc. adv. în principiu = din punct de vedere teoretic, în general. ♦ (La pl.) Totalitatea legilor și a noțiunilor de bază ale unei discipline; (concr.; cu determinări) tratat care cuprinde astfel de legi și de noțiuni. 2. Element primordial, cauză primară sau punct de plecare a ceva; spec. element primordial considerat în trecut drept origine a lumii fizice. ◊ (Chim.) Principiu activ = substanță existentă într-un produs de origine vegetală sau animală care imprimă un caracter specific acelui produs. 3. Convingere intimă, punct de vedere propriu. ◊ Om de (sau fără) principii = om cu (sau fără) păreri sau convingeri (morale) ferme. ◊ Loc. adv. Din principiu = conform unui punct de vedere bine stabilit. [Var.: (înv.) princíp, prințíp s. n., princípie s. f.] – Din lat. principium, it. principie, fr. principe.
    Sursa: DEX '09 (2009)
    Momaie.... nu-s eu ursu.
    Ai invatat gramatica limbii romane citind si-ti recomand sa-ti definitivezi notiunile studiind manualul "Gramatica limbii romane".
    Ai psihologie si practica pedagogica in pachetu de studii de-ti permiti sa dai lectii?
    Mai stam de vorba cand treci de 20 de Low-ri.
    Se poate inchide tema si chiar sterge ca, ursu are ban permanent si nu are cum sa-i raspunda.

3. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

de pe vremea forumului vechi, cînd te chema "mircea nelu" şi mai apoi "ursuleţ", ne-ai demonstrat că ştii să cauţi definiţiile unor noţiuni prin "dex" dar numai la atît se rezumă munca depusă, dacă nu cauţi să şi înţelegi ceea ce silabiseşti, efortul e zadarnic şi tu devii mereu mai confuz. de asemenea, pentru a "te da" altă persoană (cu şanse de reuşită) e nevoie de mult mai multe lucruri decît simpla schimbare a numelui iar faptul că tu nu înţelegi încă acest lucru e o dovadă a adevărului spuselor mele !
    tu, dîndu-ţi cu presupusul, ce şi cum am învăţat eu, ai să "nimereşti pe la brăila" precum cel ce cu încăpăţînare se "ţine de bîtă" atunci cînd nu mai are argumente.
    în ceea ce priveşte recomandările tale... nu mi-aş lăsa nici duşmanii să le urmeze ! :D

ps: eu zic să renunţi la a te mai da drept altcineva că oricum, tot forumul te ştie.

Modificat ultima dată: 23 Feb 2015
  4. maxx7575

maxx7575 User

Acest giucatore de DO se crede profesor in ale gramatici si habar nu are cate si ce cursuri trebuie sa urmeze pentru un simplu certificat in pregatirea personalului didactic...
    Ii urez lu mosulica WIZARD spor la invatat si bafta la examenele pentru catedra si cat mai multe LOW-uri cu seprom.
    Acest omulet crede ca sta de vorba cu ursuletu sau mircea_nelu, rog un moderator sa inchida tema.
    Multumesc.

Corina-ro apreciază asta.
  5. Corina-ro

Corina-ro User

Acest ''mosulica'' a gresit locatia pt. expunerea numeroaselor sale skill-uri(nu cele de la registru pilot).Se crede un fel de Gulliver in tara piticilor in imensul iq pe care crede ca il are in posesie.O incercare ieftina a unui om in varsta de a expune cateva cunostinte limitate de limba romana.Spor la joc.

maxx7575 apreciază asta.
  6. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

te îşeli mirciuţu-neluţu-ursuţu şi măxuţu !
    cine sunt eu să mă substitui profesorilor tăi care te-au abandonat ca pe o cauză pierdută şi ţi-au dat drumul în lume aşa forţos şi periculos că ţi-ai speriat pînă şi colegii !:eek::D

ps: insistenţele tale în a fi duplicitar nu au nici un efect (nici italienii nu te cunosc) :p

corinuţa, pas... :):rolleyes:

Modificat ultima dată: 24 Feb 2015
  7. Corina-ro

Corina-ro User

Nu cred.......domnia ta ti-ai ''speriat'' colegii....iar rezultatul se vede in faptul ca ai ajuns un simplu player....din ditamai ''bossul''.Ce mic trebuie sa te simti d-ta pe aici.Se vad frustrarile domniei tale din ardoarea cu care postezi si incerci sa ne faci sa credem ca esti coscogeamite filozoful.Sunt mai multe de spus dar din cauza varstei inaintate pe care o aveti in posesie ma abtin.Spor la joc.

Modificat ultima dată: 24 Feb 2015
    maxx7575 apreciază asta.
  8. Rog mutaţi-vă "răfuielile" pe alte reţele de socializare şi nu în forumul DO.

Temă închisă.

*RUNNER* apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.