Premium,urgent va rog.

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de krinul_imperial, 11 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut,am dat azi la premium ,fiind curios, pentru ca as vrea sa achizitionez si nu stiu la ce se refera premiumul cu numele: "Pschet Avantaje Rabat" , al 2-lea din lista de premium dupa cel cu uridium. In acel pachet spune asa: "Pentru cumpărătorul cunoscător! ai 25% reducere la toate cumpărăturile cu uridium în magazin! Profită chiar azi de reducere: doar 1,99 € pe săptămână!"
    Reducerea aia cu 25% se refera la reducei in magazin cu euro, sau pe joc? Daca cumperi ceva de 250.000 U scade din pret, nu inteleg,va rog.

2. T.B.C.666

T.B.C.666 User

da din valoarea a ce vrei tu sa cumperi scade cu 25% din uridium

3. Deci daca un design este 250.000 uridium eu il iau la 190.000 si ceva...,nu?

Dar din magazin din joc nu din magazinul cu EURO, BANI ADEVARATI.

Modificat ultima dată de către moderator: 11 Aug 2015
  4. MΣDΣΣA

MΣDΣΣA Guest

Rabatul se aplica doar achizitiilor in uridium facute in joc, nu la achizitionarea de moneda sau pachete contracost. Asadar da, vei avea o reducere de 25% la orice achizitie pe uridium, inclusiv la designuri.

5. Multumesc mult,asta am vrut sa stiu. Puteti inchide topicul.

6. MΣDΣΣA

MΣDΣΣA Guest

Cu placere.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.