Premium si rabat

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de -ŃŐ-ŤİМĔ-ŤŐ-ĹŐŚĔ-, 7 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Salut, am si eu o intrebare : vreau sa fac o achizitie de rabat si de premium :
    1) daca cumpar de 3 ori o luna premium se acumuleaza sau pierd banii si primesc doar o luna ?
    2)rabatul se poate acumula ? Adica daca o sa cumpar 2 pachete pe 8 saptamani o sa imi dea 50% ? Pt ca am vazut un player care dadea 4k uri pe 100 gg fara vreo reducere de event. Multumesc anticipat !

2. True5.1

True5.1 Guest

1. De cate ori vei cumpara premium se va acumula pe contul tau.
    2. Rabatul nu se cumuleaza in reducere ci se prelungeste ca si pachetul premium. Poate a luat in perioada cand era reducere la gg cu pachetul premium+rabat si sa fi avut cateva energi la gg si asa se ajunge la o valoare mai ieftina ! Sau fara reducere la gg dar sa fi avut la gg energi !

Modificat ultima dată: 7 Mai 2016
  3. Multumesc mult, dar totusi am uitat sa precizez ceva, la duplicatorul de cutii bonus voi primi 4 gg extra in hartile x4 si 300 uri ? Adica si pt acele harti functioneaza ?

4. mobob

mobob User

in hartile pvp (4.2,4.1,4.3) cu duplicator dar fara alte bonusuri ( puncte la registru sau protocoale pet pentru cutii bonus) vei primi cite 3 gg extra si 300 ,150,60 uri din cutiile bonus
    motivul pentru care primesti cite 3 gg-uri si nu 4 este ca bonusul oferit de hartile pvp este de 50%...deci ar fi trebuit sa primesti ,fara duplicator ,1,5 gg...ori asta nu se poate,asa ca se majoreaza la 2.
    dar duplicatorul dubleaza valoarea de baza,normala,si nu majorarea .deci 1,5x2 =3 gg-uri