Premium cu paysafecard

Discuție în 'Probleme generale' creată de drdistractie123, 19 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut ! Pachetul premium 1 luna costa 5,99 euro (26.57 lei) am un paysafecard de 25 lei + inca 2 pinuri care au pe ele 0.95 lei si 1.58 lei si atunci cand incerc sa cumpar premium imi zice ca mai trebuie sa dau inca 0.13 euro de ce ? daca adunam 25+1.58+0.95 ne da 27.53 .. mai mult decat costa premium si totusi inca imi cere 0.13 euro .. astept si eu un raspuns .Multumesc frumos !

2. iti cere in plus comisionul platit catre paysefecard sau este la cursul euro din ziua respectiva cei 5.99 euro

3. Suma de 5.99 Euro (EUR) corespunde acum 25.04 Lei româneşti (RON) . asta imi zice cand verific cu convertorul .. cursul valutar fiind la zi

4. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Asa cum corect a mentionat anterior ßøηđãŗέℓ, eventualele comisioane care apar la tranzactiile cu diverse modalitati de plata nu sunt incluse. Acestea, comisioanele, difera de la modalitate de plata la modalitate de plata, de la banca la banca.

Acel plus care iti este solicitat este comisionul de tranzactie solicitat de PSC.

5. Multumesc de raspuns !

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.