Premium cu 5 Euro.

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de -***Liviu***-, 29 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vreti ca premiulul de o luna sa nu fie 5,99 EURO si sa fie 5 EURO?

Sondaj închis pe 29 Aug 2015.
  1. Da

100,0%
  2. Nu

0 vot(uri)
    0,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Multi jucatori DarkOrbit cumpara premiumul cu Paysafe Card, dar paysafe-urile sunt de 25 lei ,50 lei , 100 lei, etc. Pentru a baga premium cu paysafe iti trebuie un paysafe mai mare de 25 lei, pe cand daca ar mergea cu 25 lei [5 euro] , cu un paysafe de 5 euro ti-ai baga simplu premium si ar fi mai profitabil...

2. Foarte profitabil ar fi daca aceasta implementare v-a fi.
    Este o propunere foarte buna si asa playerii de DarkOrbit o sa bage premium mai des , cu paysafe.

3. MakerStyle

MakerStyle User

O idee buna, sunt PRO.

4. Buna idee, asa as baga si eu PREMIUM mult mai des.

5. De acord.

6. Imi place aceasta idee . Bag premium rar, dar daca s-ar implementa aceasta idee as baga in fiecare luna~!!!

7. Daca o sa fie asa imediat bag premium !!!!

8. Ce bine ar fii sa fie asa!!! O sa cumpar premium in fiecare luna.

9. Ce tare!!! Ma duc sa imi iau paysafe imediat, daca o sa fie asa.!!!!

10. Very good IDEEA.

11. Nu ar fi rea nici ideea de premium platit cu sms,ai un da de la mine

12. "Very bad ideea" -***Liviu***-, NowAndForever, MakerStyle, DanteSilance., Fantasy1121, Dragosh2211, Lover1.1Die, zzzzzzAndreiGE3., AmericanStyle), MC.ROMANIA!!! şi GalaxiaSumbra să crezi că şi vei reuşi!

...toate conturile enumerate au fost transmise către suportul jocului pt. a se lua măsurile care se impun pt. multi-account şi încercarea de a frauda sondajul!

...explici acolo cum stă treaba cu un singur calculator existent în gospodărie / campus universitar şi cum tot neamul / colegii l-au utilizat pt. a vota! ;)

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.