premiul premianţilor sau editare ?

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de paria, 25 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. paria

paria User

ce naiba!!
    la cum pune ăsta click-ul ne putem apuca de farmerama !:eek:

Modificat ultima dată: 25 Mai 2014
  2. am jucat si eu pe monitoare cu rezolutie destul de mare ...se vedea destul de mult din harta dar asa ceva nu am mai vazut :)e un fel de zoom ,ceva depasit :)))

3. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Gresit , este un bug (cred) ori asa este de la opera (sau alte browsere) acuma depinde , totul consta in faptul de a da start jocului , faci pagina jocului cat jumate de ecran , iar dupa ce sa incarcat , fix cand iti apare nava dai sa se faca jocu pe tot ecranu si iti ramane nava mica. Pacat mie nu imi merge din cauza pc-ul , da stiu de lucrul acesta.

4. Hunter`90

Hunter`90 User

Cat de mari, ca AICI si AICI ? ;)
    Se poate pune tinta de la distanta mare si se pare ca cei doi jucatori nu minteau.

5. Cehn

Cehn User

Totul este normal.
    Zona vizibila si de actiune este aceeasi.
    Restul e decor.
    Poti combina rezolutia plus zoom browser.
    Vei avea o suprafata "imensa" de joc.
    Dar zona/aria efectiva va fi limitata.

Modificat ultima dată: 26 Mai 2014
  6. Cele menţionate de tine se confirmă!

7. EmYy_1995

EmYy_1995 User

As vrea sa stiu daca este interzis acest lucru sau nu , deoarece in momentul cand ai rezolutia astfel poti pune click-ul de la distanta mult mai mare .
    Daca nu ar fi interzisa aceasta problemuta ne puteti ajuta cum sa o facem ?
    Stiu prieteni care joaca pe asemenea rezolutie si le merge mult mai bine ca atunci cand joaca pe rezolutie normala.

8. paria

paria User

mda, cred că au şi un tutorial în pregătire (scris în vreo şapteşpe limbi inclusiv braille, să nu fie cineva defavorizat). cît de curînd va fi postat pe forum că deja se distribuie tichete de prioritate! :eek:

chiradal și 3dWARd apreciază asta.
  9. Ia si tutorialul :D Sper sa intelegi ce trebuie sa faci
    xxxx

10. Hermes

Hermes Guest

Situatia este cunoscuta departamentului tehnic si se cauta modalitati de stopare. Pe aceasta cale va avertizam ca folosirea acestui mod de joc este considerata un exploit de joc , iar BP isi rezerva dreptul de a suspenda definitiv conturile care vor fi surprinse in aceasta ipostaza.

11. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Mi se pare intr-un fel corect de a se penaliza , deoarece cine foloseste aceasta cale poate pune click-ul de la o distanta mult mai mare...si ne mai intrebam de unde atatia auto-clikeri :)).

12. Eu unul nu il folosesc mai ales la cat de rau imi merge pc nu ma mir.Video lam facut sa vada Adminii cum poti face asta. :D

13. SΞRAPH

SΞRAPH User

Ipostaza asta presupune cumva un screenshot facut de jucatorul care se foloseste de aceasta situatie?
    Daca da, sunt curios cum o sa-i convinga BP pe acesti jucatori sa se auto-denunte.

In caz contrar sunt curios cum o sa diferentieze BP rezolutiile maxime admise de placile grafice ale PC-urilor (aici pentru necunoscatori, fac referire la PERSONAL COMPUTER) in comparatie cu cei care doar "jongleaza" cu browserul.

Nu va obositi prea tare sa raspundeti, d.p.d.v. tehnic tot enuntul cu "surprinderea" tine de domeniul SF-ului, ar fi bine sa nu visam cai verzi pe pereti, faptul ca in-game exista un buton de extindere a rezolutiei pe toata suprafata ecranului face tot aspectul asta cu "surprinderea" sa devina o simpla fabulatie pentru copii de gradinita si din cate stiam pentru a juca DO trebuie sa ai cel putin 18 ani (sau sa ai acordul reprezentantilor legali), deci toata treaba cu "speriatul" cam pica!

Sa vad eu conturi suspendate pe motivul asta si deja ma vad in top 15 pe serverul unde joc, primii care ar fi "penalizati" ar fi Generalii de la toate companiile, atat aia mari cat si aia mai de baza :)

my2cents

3dWARd, Silviu, paria și alți 3 apreciază asta.
  14. 3dWARd

3dWARd User

Ca si in cazul portalului LoW ?

==H*Y*P*E*R*I*O*N== și SΞRAPH apreciază asta.
  15. SΞRAPH

SΞRAPH User

Toate avantajele facute publice sunt exploituri de joc, dar sunt ferm convins ca utilizarea in cazul de fata are originea cu mult timp inainte de discutia actuala, trebuiesc doar urmarite "acuzatiile nefondate" despre jucatorii care folosesc auto-click, acum motivul pentru care acestia reuseau sa traga inainte de a fi capabili d.p.d.v vizual ne-a "luminat" pe toti... dar cum discutiile cu suportul sunt private, am impresia ca nu o sa se oboseasca nimeni sa verifice, mesajele de genul "nu exista asa ceva" si-au facut treaba la timpul lor...

Si uite ca Batman era de fapt Popa!

paria, ==H*Y*P*E*R*I*O*N== și VιζĝΛX apreciază asta.
  16. Lecturarea cu atenţie a anuţului colegului meu, vă aducea următoarea "luminare":

...scutindu-vă astfel de orice dilemă.

Unde, când, cum sunt întrebări la care, cine decide să utilizeze / să facă uz de un anumit bug / exploit / program , atunci când le va afla răspunsul s-ar putea să fie prea târziu.

Cât despre "obositul cu răspunsul" acesta va fi pe măsura "obositulului cu interpelatul":
    s-a transmis comunităţii o atenţionare din partea dezvoltatorului jocului şi nu un ordin.

Ca utilizator ai două soluţii: o ignori sau ţii cont de ea!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.