Premii

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de ♥ĶБΘΘM♥, 3 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. buna seara,tocmai am primit ceva mesaj ca este ceva sondaj si se primesc premii
    Cum as putea sa le primesc?
    Excellent! Then just go to the portal. Fill out all the fields and get your bonus code with a prize. Come and fight!

2. unde ti a dat sondajul ?
    mesaj pe joc ? sau pe mail ?

3. Daca ti-a aparut pe pagina de joc instaleaza Adblock Plus si o sa scapi de ele. :D
    Daca e pe email si nu e de la bigpoint.com eu zic sa nu risti.

4. Pe joc,cand am intrat mi-a aparut

5. Instaleaza Adblock Plus si nu o sa iti mai apara. Sunt doar reclame si daca dai pe ele e posibil sa ramai fara cont.

6. Dacă este vorba despre invitaţia care vă apare în momentul în care vă conectaţi pe pagina de joc, chiar în momentul conectării, puteţi alege să răspundeţi la acel sondaj fără probleme, dacă doriţi.

Dacă este vorba de orice altă invitaţie, eventual primită prin intermediul poştei din cadrul contului de joc şi căreia îi lipsesc elementele de identificare ale BP, ignoraţi-o total şi, fără a şterge mesajul, adresaţi-vă suportului pt. a verifica despre ce este vorba.