Premii loteria HITAC

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de -B3lz3buth-, 12 Dec 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Veneficus apreciază asta.
 2. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salut,

  Fiind vorba despre o loterie, înseamnă că toți participanții au șansa de a câștiga un premiu dar asta nu înseamnă că toți vor fi câștigători.
   
 3. Pai cum ziceam, teapa in cazu meu :p
   
  Veneficus apreciază asta.
 4. ^^jax20^^

  ^^jax20^^ User

  ora la care au fost atribuite premiile ,se poate?
   
  Veneficus apreciază asta.
 5. Pe la 15:05 cica.
   
  Veneficus apreciază asta.
 6. CapoHrx

  CapoHrx User

  Avand in vedere ca nici eu nu ma numar printre norocosi, astept ca cineva sa confirme ca a primit ceva la loterie. Ar fi bine de clarificat Althea daca premiile puse in joc s-au impartit intre toate serverele unite/centralizate, sau ca si anul trecut separat ptr. fiecare server. Daca a ramas doar un singur pachet de premii pentru grupul de servere unite, atunci sansele de a castiga ceva, au scazut dramatic. Daca e asa, atunci ar fi fost corect ca acesta modificare sa ne fie comunicata in prealabil.
   
  Veneficus și *^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
 7. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salut,

  Vom încerca să obținem mai multe informații, însă știți deja că nu garantăm că vom primi un răspuns.
   
 8. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  confirm eu da nu spun ce ca să moară "prietenii" de ciudă şi curiozitate !:D
  ar fi cazul ca bp să-şi modifice politica de furnizare a informaţiilor către clienţi şi să nu mai cuantifice totul prin prisma cîştigului încasat de pe urma "ignoranţei" pe care o induc deliberat în comunitatea jucătorilor ! ar fi urît din partea bp să ne convingă că motivul unificării serverelor a fost cel sugerat indirect de CapoHrx adică diminuarea şanselor de cîştig la asemenea loterii.
   
  Veneficus și CapoHrx apreciază asta.
 9. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salut,

  Dacă într-adevăr șansele de câștig au fost reduse din motivele expuse mai sus, nu ar fi deloc ceva de apreciat, dar nu o să avem cu siguranță un răspuns la acestă întrebare. Cred că înțelegeți că o confirmare ar da curs multor comentarii mai mult sau mai puțin obiective sau cu vreun rost, acum după ce faptul a fost consumat.

  Ceva se poate însă face și anume să insistăm ca acest aspect să fie evaluat și la viitorul event să adapteze premiile la capacitatea actuală a serverelor.
   
 10. hmm!!!alta pacaleala si nu este 1Aprilie!!!!!
   
  Veneficus apreciază asta.
 11. CapoHrx

  CapoHrx User

  Va multumesc pentru implicare :)
   
  Veneficus apreciază asta.