Feedback [Pre-Producţie] Actualizare de Echilibrare: Lumina Emergentă

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 19 Sep 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  uBx2llz.png

  (text preluat şi tradus din forumul de limba engleză)

  Actualizările în vederea echilibrării, în DarkOrbit au fost o raritate. Acest lucru a făcut ca anumite aspecte ale echilibrării să scape de sub control.

  Cea mai mare problemă este însă faptul că unele dintre aceste zone au fost dezechilibrate atât de îndelungat timp încât au devenit înrădăcinate adânc în meta. În ciuda faptului că au avut un impact negativ asupra stării meta în sine, mulți jucători s-au dezvoltat ataşându-se de navă sau o formaţie de drone datorită puterii acestora.

  Prin această echilibrare se speră să se scuture puţin lucrurile - dar nu prea mult. Scopul este de a modifica echilibrul în PvP în timp ce PvE se va păstra aproape în întrgime neatins.

  Dacă sunteţi curioşi de ce s-au făcut anumite schimbări, există adnotări ale dezvoltatorului jocului sub multe dintre nave / formaţii de drone, explicând unele dintre problemele pe care le avea subiectul respectiv şi cum schimbările speră să abordeze acest lucru.

  Una dintre cele mai mari schimbări pe care o veţi observa este aceea în cazul abilităţilor, deoarece abilităţile legate de navele Goliath şi-au extins "cooldown-ul" fie cu 14 sau 15 minute. Motivul pt. această schimbare este acela de a încerca să se schimbe modul în care abilităţile sunt folosite - în loc de a lăsa utilizatorilor posibilitatea de a folosi abilităţile în orice confruntare doar pt. simplul fapt că le deţin, ei ar trebui să utilizeze abilităţile atunci când simt că au nevoie de un mic plus într-o confruntare, pe care altfel ar putea să o piardă.

  Un alt scop al creşterii timpului de "cooldown" este acela de a preveni utilizatorii să-şi folosească abilităţile mai mult de o dată într-o confruntare, acest lucru cauzând uneori o serie de nemulţumiri.

  Pe parcursul testării "open beta" vom urmări cu atenţie să vedem care este impactul acestei schimbări asupra PvP. În particular, se va urmări îndeaproape eficienţa "cooldown-ului" abilităţii pt. Aegis şi Hammerclaw în comparaţie cu navele Goliath.

  Următoarea mare schimbare este impactul pe care o are formaţia de drone "Inel" şi, ca urmare, a formaţiei de drone "Molie, în PvP. Formaţia de drone "Inel" a avut un impact negativ asupra diversităţii opţiunilor viabile în cadrul PvP, iar acest impact a rămas neschimbat.

  Mai multe explicaţii ale acestor aspecte şi a schimbărilor pe care le produc pot fi regăsite în tema formaţiilor de drone.

  ***

  FAZA DE TESTARE
  Vom avea o fază de testare extensivă a acestei actualizări de echilibrare, în care vom implica mai mulţi utilizatori decât am făcut-o în trecut. Vor fi 3 tipuri de testări care se vor folosi.

  1. Grup închis mic de testare
  Acest grup va fi format manual, din utilizatori care au o bună reputaţie în PvP şi care sunt în măsură să ofere un "feedback" clar şi critic asupra mai multe domenii ale echilibrului PvP.

  2. Grupi închis mare de testare
  Acest grup va fi primul nostru Grup de Luptă, aici fiind în măsură să colectăm o cantitatea semnificativă de "feedback", constând atât în opinia utilizatorilor cât şi în date tehnice.

  3. Open Beta
  Testarea "Open Beta" ne va permite să colectăm chiar şi mai multe date şi, desigur, mai multe opinii, la acest stadiu având în vedere să rafinăm actualizarea şi să o pregătim pt. implementare.

  ***

  În ansamblu, va fi un proces de testare de lungă durată şi nu putem vorbi de o dată la care această actualizare va fi implementată.

  Suntem dornici să vedem care vă sunt opiniile cu privire la această actualizare, în special o dată ce veţi fi avut cu toţii ocazia să testaţi diferitele schimbări, pe un server de test.
   
  Modificat ultima dată: 28 Sep 2017
 2. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  NAVELE

  Nr. de nave cu adevărat viabile în PvP este limitat la un nr. mic. Multe confruntări PvP din cadrul jocului, fie că e vorba de grupuri sau de unul singur, ajung să fie repetitive, utilizându-se aceleaşi nave şi aceleaşi tactici.

  Chiar dacă înţelegem că utilizatorii s-au deprins să utilizeze anumite nave şi că s-ar putea să devină furioşi când acestea se vor fi schimbat, credem că această schimbare este pt. mai bine.

  Un număr mare de nave viabile în PvP este foarte important pt. a crea un mediu PvP mult mai interesant - ceea ce şi intenţionează să facă aceste schimbări.

  Se au în vedere în principal navele Spectrum şi Tartarus. Aceste două nave au creat de unele singure multe nemulţumiri în cadrul comunităţii, în particular nava Tartarus.

  Ca atare, nava Tartarus a avut schimbări care obligă utilizatorii să utilizeze nava dintr-o tactică de fugă în una care produce periodic DPS (daune pe secundă) ridicat pe parcursul unei confruntări.

  Nava Solace este o altă navă care a produs multe probleme utilizatorilor, în orice caz utilitatea acestei nave decurgând din popularitatea formaţiilor de drone "Inel" şi "Molie", explicaţii suplimentare putând fi găsite în tema formaţiilor de drone.


  Aegis.png
  AEGIS
  • Abilităţile au fost schimbate pt. a fi aceleaşi pt. Aegis, A-Veteran şi A-Elite.
   • Foloseşte abilităţile A-Elite.
  • Bonusul pasiv pt. A-Elite s-a schimbat de la +5% daune la +5% daune şi +5% scut.
  Nota dezvoltatorului:
  S-au standardizat abilităţile pt. toate versiunile de Aegis deoarece versiunea Elite a navelor era oricum cea mai bună în aproape toate situaţiile deci, deviaţia era o complicaţie inutilă.

  Citadel.png
  CITADEL
  • Abilităţile au fost schimbate pt. a fi aceleaşi pt. Citadel, C-Veteran şi C-Elite.
   • Foloseşte abilităţile C-Elite.
  • Bonusul pasiv pt. C-Elite s-a schimbat de la +5% daune la +15% scut şi +15% HP.
  • Abilitatea "Fortăreaţă" s-a redus de la 8 secunde la 6 secunde.
  • "Cooldown-ul" abilităţii "Fortificaţie" a crescut de la 360 secunde la 430 secunde.
  • Abilitatea "Fortificaţie" nu va mai imobiliza nava, viteza crescând de la 0 la 200.
  • Reducerea daunelor cu abilitatea "Fortăreaţă" a crescut de la +50% la +80%.
  Nota dezvoltatorului:
  Nava Citadel a fost rar folosită ca "navă tanc" în cadrul PVP. Am considerat că unul dintre principalele motive pt. acest fapt a fost lipsa posibilităţii de mişcare în timpul utilizării abilităţii "Fortăreaţă", inamicii putându-se îndepărta din zona de acţiune a navei Citadel, aceasta nemai producând niciun efect.

  Pt. a îndepărta această slăbiciune, abilitatea "Fortăreaţă" a fost reprelucrată uşor. Viteza scăzută poate fi combinată cu Abilitatea "Travel", pt. a profita la maxim de abilitatea "Fortăreaţă" şi pt. a-şi dovedi cu mult mai mult utilitatea de "navă tanc" în PvP.

  S-au standardizat abilităţile pt. toate versiunile de Citadel deoarece versiunea Elite a navelor era oricum cea mai bună în aproape toate situaţiile deci, deviaţia era o complicaţie inutilă.


  Czborg.png
  CYBORG
  • Durata abilităţii "Singularitate" a fost redusă de la 30 secunde la 27 secunde.
  • "Cooldown-ul" abilităţii "Singularitate" a fost crescut de la 175 secunde la 900 secunde.
  Nota dezvoltatorului:
  Mărirea "cooldown-ului" s-a făcut pt. a fi în conformitate cu celelalte schimbări de "cooldown". Durata abilităţii a fost uşor redusă pt. a reduce totalul DPS produs de abilitate, păstrând între timp nava ca una care are cel mai bun DPS total dintre toate navele din joc.


  Diminisher.png
  DIMINISHER
  • Pierderea propriului scut la sfârşitul utilizării abilităţii "Slăbire scuturi" a fost redusă de la -30% la -10%.
  • Bonusul de daune al abilităţii "Slăbire scuturi" a fost crescut de la +50% la +60%.
  • "Cooldown-ul" abilităţii "Slăbire scuturi" a fost crescut de la 180 secunde la 840 secunde.
  Nota dezvoltatorului:
  Dacă adversarul Diminisher-ului a folosit un "tech back-up" scut la începutul abilităţii "Slăbire scut", de cele mai multe ori Diminisher va pierde mai mult scut decât adversarul său, pentru atenuarea acestui lucru fiind redusă rata de pierdere a propriului scut.


  Goliath-X.png
  GOLIATH - X
  • Bonusul pasiv a fost schimbat de la +2% XP şi +2% daune la +10% XP şi +5% daune.

  Hammerclaw.png
  HAMMERCLAW
  • Nr. de spaţii pt. generatoare a fost crescut de la 14 la 15.
  • Viteza a crescut de la 290 la 300.
  • Bonusul pasiv a fost schimbat de la +20% HP la +10% HP.
  • Durata reîncărcării scutului a fost crescută de la 4secunde la 5 secunde.
  • Durata fascicului de reparare a fost crescută de la 6 secunde la 7 secunde.
  Nota dezvoltatorului:
  Nava Hammerclaw suferea de a fi cea mai înceată navă decât cele mai multe alte nave în PvP, creşterea la 15 spaţii pt. generatoare şi cu +10 a vitezei de bază permiţându-i acum să atingă aceeaşi viteză ca a unui Goliath standard.

  Durata celor două abilităţo a fost uşor mărită pt. a permite navei să susţină mai multe daune pt. sine şi pt. prietenii ţintă într-o singură luptă.


  Mimesis.png
  MIMESIS
  • Bonusul de daune al abilităţii "Scramble" a fost crescut de la +25% la +30%.
  • Rata de slăbire a scuturilor, ca urmare a utilizării abilităţii "Scramble", a fost redusă de la -10% pe secundă la -8% pe secundă.
  • Phase Out teleportation distance reduced from 50 units to 35 units.
  Nota dezvoltatorului:
  Nava Mimesis rămâne una mai mult experimentală pt. utilizatori şi concentrarea asupra a ceea ce această navă poate face şi ce nu, se învârte în jurul abilităţii sale "Scramble".

  "Bug-ul" acestei nave ţinteşte să permită diferite moduri de a face uz de "Scramble" în mod mai facil, fie având un Aegis drept partener, "back-up" scut, formaţia de drone "Diamant" sau utilizând SAB-50 ...doar pt. a numi câteva.


  Sentinel.png
  SENTINEL
  • Durata abilităţii "Fortăreaţă" a fost crescută de la 10 secunde la 65 secunde.
  • "Cooldown-ul" abilităţii "Fortăreaţă" a fost crescut de la 90 secunde la 840 secunde.
  Solace.png
  SOLACE
  • "Cooldown-ul" abilităţii "Reparare Instantă" a fost crescut de la 90 secunde la 840 secunde.
  • Rata abilităţii "Reparare Instantă" pt. sine a fost redusă de la +50% la +45%.
  • Rata abilităţii "Reparare Instantă" pt. grup a fost redusă de la +25% la +15%.
  Nota dezvoltatorului:
  Abilitatea navei Solace a fost rebalansată uşor în ceea ce priveşte propria repararea şi semnificativ în ceea ce priveşte repararea de grup.

  Acest lucru a fost făcut pt. a preveni grupurile mari, formate doar din nave Solace, să fie capabile să extintă ridicol de mult durata confruntării, în timp ce rolul navei Solace a fost păstrat acelaşi.

  Spearhead.png
  SPEARHEAD
  • Abilităţile au fost schimbate pt. a fi aceleaşi pt. Spearhead, S-Veter şi S-Elite
   • Foloseşte abilităţile S-Elite.
  • Bonusul pasiv al S-Elite a fost schimbat de la +5% daune la +10% daune.
  • Abilitatea "Marcator de Ţintă" foloseşte o amplificare a daunelor bazată pe nr. utilizatorilor din grup.
   • Abilitatea "Marcator de Ţintă" primeşte +5% daune, per mebru din grup, împotriva utilizatorului marcat.
   • Într-un grup de 8 utilizatori, abilitatea "Marcator de ţintă" va provoca +40% daune inamicului vizat de abilitate.
  • Durata efectului abilităţii "JAMX" a fost crescut de la 5 secunde la 8 secunde.
  • Şansa abilităţii "JAMX" de a decamufla navele camuflate a crescut de la 50% la 100%.
  • "Cooldown-ul" abilităţii "JAMX" a fost redus de la 207 secunde la 160 secunde.
  Nota dezvoltatorului:
  În ciuda faptului că posedă un set de abilităţi foate utile pt. luptele de grup, nava Spearhead este rareori folosită deoarece compromisul existent în ceea ce priveşte lipsa de putere atunci când este folosită în locul unei nave Goliath, este prea mare.

  Schimbările aplicate "Marcatorului de Ţintă" permit navei Spearhead să aducă unei singure ţinte un intens DPS, pt. a compensa în general dezavantajul creat grupului din care face parte. Ajustările aduse "JAMX" cresc utilitatea acestei nave într-un grup tipic pt. PvP.

  S-au standardizat abilităţile pt. toate versiunile de Spearhead deoarece versiunea Elite a navelor era oricum cea mai bună în aproape toate situaţiile deci, deviaţia era o complicaţie inutilă.


  Spectrum.png
  SPECTRUM
  • Durata abilităţii "Scut Prismatic" a fost redusă de la 30 secunde la 22 secunde.
  • "Cooldown-ul" abilităţii "Scut Prismatic" a fost crescut de la 180 secunde la 900 secunde.
  • Rata cu care scad daunele cauzate în timp ce abilitatea "Scut Prismatic" este activă a fost redusă de la -50% la -45%.
  Nota dezvoltatorului:
  Nava Spectrum a fost în top 3 cele mai bune nave încă de la introducerea ei în 2011, fiind de 6 ani în meta şi având o abilitate foarte puternică. De asemenea, în anumite momente a fost considerată ca fiind singura navă de folosit, de către mai mulţi utilizatori.

  Scopul schimbărilor pt. abilitatea "Scut Prismatic" nu a fost acela de a face din Spectrum o navă inutilă ci de a face în aşa fel încât nava Spectrum să nu se preteze a fi utilizată în orice context, aşa cum este în prezent.

  Una dintre problemele cheie pe care le-a provocat această navă a fost durata abilităţii şi frecvenţa abilităţii - acest lucru fiind abordat prin reducerea semnificativă a duratei abilităţii şi creşterea semnificativă a "cooldown-ului".

  Ca şi compromis, rata cu care scad daunele laserelor utilizatorului a fost micşorată, pt. a permite utilizatorului să fie puţin mai mult agresiv atunci când utilizează abilitatea de durată mai mică.


  Tartarus.png
  TARTARUS
  • Rata abilităţii "Spor de Viteză" a fost redusă de la +40% la +30%.
  • "Cooldown-ul" abilităţii "Foc Rapid" a fost redus de la 40 secunde la 24 secunde.
  Nota dezvoltatorului:
  Scopurile în cazul navei Tartarus au fost acelea de a pune la dispoziţie o navă de mare viteză, cu un DPS periodic mare.

  Cea mai mare problemă a fost că Tartarus şi-a atins unul dintre aceste scopuri foarte bine, viteza, însă în mare măsură DPS-ul periodic a lipsit şi a trecut aproape neobservat.

  Modul în care această navă a fost utilizată a creat o mare masă de nemulţumiri, deoarece un bun utilizator de Tartarus nu ar fi murit niciodată dar nava era prea slabă pt. a distruge ceva deci, în cele mai multe situaţii a fost mai mult o navă "troll" în PvP.

  Nava Tartarus are acum viteza 577, atunci când abilitatea "Spor de Viteză" este activă însă, provoacă mai multe daune cu abilitatea "Foc Rapid" decât înainte, acest lucru însemnând că poate purta o confruntare pe cinste cu DPS-ul ei îmbunătăţit.


  Venom.png
  VENOM
  • "Cooldown-ul" abilităţii "Singularitate" a fost crescut de la 120 secunde la 840 secunde.
   
  Modificat ultima dată: 28 Sep 2017
 3. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  FORMAŢIILE DE DRONE

  Formaţiile de drone sunt o parte integrantă a PvP - de cele mai multe ori având un impact semnificativ în cadrul confruntărilor, decât o au navele în sine. Un utilizator care gestionează cu pricepere formaţiile sale de drone, poate distruge dese ori un oponent care are o navă mai bună dar o mai slabă gestionare a formaţiilor sale de drone.

  Un motiv major pt. care meta-ul formaţiilor de drone a devenit învechit este dat de formaţia "Inel" şi consecinţele pe care aceasta le-a avut. Scutul puternic pe care această formaţie îl oferea, făcea ca toate confruntările să înceapă prin utilizarea acestei formaţii, fiind într-atât de mare încât utilizatorii au schimbat pe "Molie" ca şi contramăsură, încercând doar să evite DPS-ul oponentului, ignorându-i scutul şi trăgând direct în HP-ul acestuia.

  Această presiune de a folosi "Molia" pe parcursul a mai întregii confruntări a făcut ca utilizatorii să suprautilizeze nava Solace, schimbarea formaţiei "Inel" urmând a parcurge un drum lung spre a rezolva ambele probleme cu "Molia" şi "Solace".

  În cele din urmă, faptul că formaţia "Inel" furnizează cel mai bun scut din joc, a făcut ca scutul să fie în prezent mai puţin important în PvP şi, în acelaşi timp, forţând meta care au determinat ca luptele să se repete în acelaşi fel.

  Similar ca în cazul navelor, schimbările aduse formaţiilor de drone au ca scop să aducă mai multă varietate în PvP decât există în prezent.


  [​IMG]
  CHEVRON
  • Daunele rachetelor au crescut de la +50% la +65%.
  [​IMG]
  CRAB
  • Rata de reducerea a vitezei a fost redusă de la -20% la -15%.
  [​IMG]
  DOME
  • Bonusul de scut a fost crescut de la +30% la +40%.
  • Rata de regenerare a scutului a fost crescută de la +0.5% la +1.5%.
  • Rata de reducere a daunelor laser a fost redusă de la -50% la -30%.
  • Rata de reducerea a vitezei a fost redusă de la -50% la -15%.
  Nota dezvoltatorului:
  Un serie importantă de schimbări au fost aduse acestei formaţii întrucât a fost rar utilizată indiferent de situaţiile din joc.

  Această formaţie va fi urmărită îndeaproape pt. a observa dacă vor mai fi necesare a fi aduse schimbări acestei formaţii, pt. echilibrarea sa.


  [​IMG]
  DOUBLE ARROW
  • S-a adăugat un bonus de daune la rachete de +30%.
  [​IMG]
  HEART
  • Bonusul de scut a fost crescut de la +10% la +20%.
  [​IMG]
  MOTH
  • Rata de pierdere a scutului a fost mărită de la -1% la -4%.
  Nota dezvoltatorului:
  Modificarea adusă "Moliei" îi permite acesteia să fie încă puternică în PvP, pt. daunele rezultate, în timp ce face utilizatorul să devină vulnerabil într-un ritm mult mai accentuat.

  [​IMG]
  RING
  • Bonusul de scut a fost redus de la +120% la +85%.
  Nota dezvoltatorului:
  Bonusul de scut oferit de "Inel" a fost modificat pt. a reduce rata de câte ori este activă formaţia "Inel" într-un scenariu PvP tipic, acest lucru urmând să încurajeze utilizatorii să schimbe pe alte formaţii în timp ce formaţia "Inel" îşi va păstra acelaşi rol.

  În schimb, acest lucru va reduce presiunea asupra utilizatorilor în a mai folosi "Molia" şi, ca atare, va reduce presiunea de a utiliza nava Solace.

  [​IMG]
  STAR
  • A fost adăugat un bonus de evitare de +10%.
   
  Modificat ultima dată: 28 Sep 2017
 4. Frate s-a chinuit lumea sa adune ulei endoctrine ca sa faca nava Cyborg iar acum au venit si modificarile :))))))))))))
  Multumesc providentei ca nu m-am lasat dus de val sa adun ca bezmeticul atata amar de ulei ca la urma sa modifice abilitatile navei. Pentru vi cei care ati adunat ulei cu galeata am doar o vorba sa va spun: TEAPA !!!!! :)))))))))))))))
   
  Mos-Craciun apreciază asta.
 5. Teapa??
  Ma faci sa rad :D:D
  Cyborg-ul este bun in orice caz chiar daca s-a marit timpul de incarcare a abilitatii.
   
 6. P!x3lL

  P!x3lL User

  Sau introdus acest update sau urmeaza... in sfarsit o mica ''reglare'' a jocului. Mult mai bine asa diferentele erau prea mari :)
   
 7. Va urma :)
   
 8. Deci navele surgeon,venom si aegis au devenit practic inutile,nu va mai avea rost sa folosim inelul deci am aruncat degeaba 150k uri pe el,dar pe joc inca persista butii,programele si bugurile la greu dar in rest e totul ok :) In loc sa va ocupati de lucrurile astea si mai ales de performanta jocului care lasa de dorit voi umblati la formatii de drone,la designuri,implementati si mai multe designuri si resurse care doar impodobesc jocul fara niciun rost si faceti orice altceva doar ca sa incercati sa distrageti atentia jucatorilor de la problemele care va depasesc in a le rezolva sau care nu vreti sa le rezolvati.
   
  Modificat ultima dată: 19 Sep 2017
 9. de unde ai tras concluzia ca surgeon si aegis sunt inutile?cred ca te inseli rau, raman chiar mai bune daca nu cele mai bune acum
   
 10. nu vad nimic despre surgeon
  daca te referi la cyborg posibil ca in acele 24 de sec sa dai acelasi dmg ca in cele 30 sau nu(vedem ce o sa zica)
  aegis primeste buff
  absolut nu!
  daca nu te intereseaza scutul oferit de formatie,nu folosi,nu te-a obligat nimeni sa il cumperi!lol:)
  baracus a zis ca va veni un ban wave curvand
  ?
  s-a cerut de mult timp modificarea moliei,inelului si a altor nave
   
 11. Pai mai mosule fata de hammerclaw aegisul e depasit de situatie si la surgeon la fel in cazul cyborgului,ma interesa scutul oferit de inel acesta fiind destul de ridicat si folositor in diverse situatii dar acum ca ii scade din valoarea de scut asa de mult si ii mai ia si din damage nu-l mai vad asa de util
   
 12. bonusurile se pot schimba pana se vor baga pe joc deja sunt cateva mici modificari la ele pe forum-ul en
  http://www.bigpoint.com/darkorbit/b...tion-balance-patch-the-emerging-light.120312/
   
 13. daca nu s-a facut referire la ea posibil ca nu va fi modificata
   
 14. oricum cea mai bună navă era Cyborg și încă este, deoarece bătea Spectrum folosindu-și abilitatea
  așteptai ca inamicul cu Spectrum să dea EMP, apoi dădeai abilitatea aia și atacai cu molia...
   
 15. Veneficus

  Veneficus User

  costurile de achizitie nu au fost aceleasi...dar ce mai conteaza?...
  un utilizator care a achizitionat un Aegis beneficiaza de abilitatile unui A-elit la un pret mult mai mic...absolut normal...tipic BP...

  utilizatorii au achizitionat anumite nave PENTRU caracteristicile enuntate in acel moment la acele nave!
  acelasi motiv au avut in momentul achizitiei si in cazul formatiilor de drone...
  eu cumpar mere iar BP imi pune castraveti in sacosa...tot tipic...

  si o mai si tranteste:
  "credem că această schimbare este pt. mai bine"
  mai binele cui ???
   
  Modificat ultima dată: 5 Oct 2017
 16. Veneficus

  Veneficus User

  hmm...
  prin urmare BP spune ca actiunea de aici de a transforma designurile in nave :
  " Vechiul sistem avea 14 nave și numeroase designuri – unele cu statistici, unele modificau doar aspectul navei tale. Cu noul sistem poți avea până la 50 de nave diferite! "

  e "o complicatie inutila"...

  iar actiunea de aici :
  "ACTUALIZARE ECHILIBRARE NAVĂ

  Există o varietate de nave care momentan sunt doar „ok” - aproape competitive într-un mediu PvP 1v1.

  Cele mai multe dintre acestea dispun de abilități care sunt „bune” doar când își pot folosi abilitatea în luptă. Însă timpul de cooldown este atât de lung încât pot folosi abilitatea și eficiența acestora doar o dată la 20 de minute.

  Ajustând niște valori la timpii de cooldown și de durată, am reușit să facem multe nave să fie mult mai interesante și mai competitive, fără a afecta forța lor 1v1.


  [​IMG] "

  nu mai face navele astfel modificate interesante si competitive...


  oare cineva de la BP a plecat cu demisia la zi si noul venit vrea sa faca valuri???
   
  BROSCOIUL, *^*NEMESIS*^*RO*^*!, kk12 și alți 2 apreciază asta.
 17. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  s-au schimbat proprietarii şi ăştia noi, de acum, tocmai se uită la un loc gol ocupat cu ceva vreme în urmă de cîteva sute de milioane de dolari aşa că muncesc cu sîrg la transferul "golului" din visteria lor către buzunarele noastre.
  se fac modificări jenante, toate în defavoarea jucătorilor şi ni se servesc justificări pe măsura modificărilor, azvîrlite în pripă pe forumuri ca şi cum noi am fi loviţi de neputinţa înţelegerii acestor manevre de doi bani !
   
  *^*NEMESIS*^*RO*^*! și Veneficus apreciază asta.
 18. Ar trebui sa bagati pe fiecare desing de nava amplificatoare. Ca asa de ce sa mai cumparam desingiuri sau sa le mai folosim?
   
 19. Bismut

  Bismut User

  Pentru cei care nu stiu primul update pentru echlibrare a avut loc astazi.

  [​IMG]
   
  dark~ro și motanu_1990 apreciază asta.
 20. interesant cqa nu scrie pe nicaieri ca se va face asa ceva azi)))inca o data surprize de la do
   

Distribuie pagina asta