poti distruge un jucator care este cu tine in grup?

Discuție în 'Probleme generale' creată de gabrielmarin75, 5 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Astazi pe la orele 20.49 mi-am distrus un coleg de clan care erea cu mine in grup.Trebuie sa specific ca ne aflam in harta 5-3 in timpul unei batalii cu un clan.Intrebarea este urmatoarea:se poate sa tragi in membri grupului?(din cite stiu eu nu poti face asta)sau de vina sunt cei doi cu care ne luptam ?(fiind vorba de doi membri ai clanului USS) lamuriti-ma si pe mine va rog.eg4

Herakross apreciază asta.
  2. daca ai tras pe el inainte sa intrii in grup... Da, sau daca ai tras pe el imediat dupa ce ai sarit un portal.

3. Daca pui clickul pe cineva din grup si dai kamikaze, respectivul va primii daune. Este posibil ca el sa nu fi fost atacat de nimeni in acea batalie, iar tu l-ai selectat din greseala si kamikazele tau i-a facut dmg, dupa care l-au bubuit altii.

4. lohas

lohas User

Asa am patit eu cu smarboomb unu din grup a dat smartbomb si mea luat demage si un inamic era camuflat si ma bubuit si a luat pe minus char daca eram cu el in grup

5. Da, e nasol cu smb asta. Ar fi fost bine daca cei din grup nu luau damage.

6. lohas

lohas User

Da stiu trebue sa fi atent unde sunt colegi tau din grup sa pot da smb

7. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Și la capitolu kamikaze e la fel , dacă cel din grup e din alta companie (așa știu) că i-a și el dmg.
    Eu de multe ori am pățit să fiu bubuit de membri grupului meu.

8. nu veam petul activat si daca dateam smart bomb de ce a aparut ca l-am distrus eu ?singura varianta sa ajunga in jurnalul meu erea sa trag cu laser in el

9. chiar daca ia damage nu apare ca l-ai distrus tu

10. kamikaze se activeaza doar pe ala in care tragi ca bubuie si el pe linga asta e altceva dar el apare la mine ca l-am bubuit eu

11. Mie mi s-a intamplat sa iau minus onoare pentru ca am folosit smb si kamikaze, i-am omorat pe cei din grup.

Modificat ultima dată: 7 Ian 2015
  12. EmYy_1995

EmYy_1995 User

La fel și eu , de foarte multe ori , da nu cred că-i bug ceva , că asta de mult timp e așa. Ori chiar este un bug la mijloc. Cine știe.

13. am folosit si eu kamic si smb pina amu dar e prima data cind patesc asta de aceea mi se pare tare ciudat.o sa scriu si la suport sa vad ce au de zis si ei