Poti da warp in timp ce te bati?

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de -*AIRFORCE*-, 1 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. La multi ani!
    Vreau sa intreb pe cei care cunosc daca exista vreun program care poate schimba nava in timpul bataliei,deoarece ieri ma luptam cu -»кяєη∂ιαу/μησ™/«- si in timp ce eu trageam in el a trecut pe alt design de nava ?!Nu aveam lag sau ceva de genul si nici vedenii nu am avut!
    Multumesc!
    AIRFORCE,Globala7

2. warp cred ca e imposibil si daca avea alt dizain si nu alta nava sigur warp nu a fost.cel mai probabil acel jucator a fost transformat de o racheta wizz ianinte ca tu sa te lupti cu el si cand aceasta sia pierdut efectul a revenit la ce avea el initial.asta e opinia mea...:rolleyes:

3. mobob

mobob User

afara de explicatia cu wizz,mai e si posibilitatea ca lupta avea loc intr-o baza de-a lui...si atunci ,desi nu am testat,cred ca se poate schimba designul navei...doar designul,nu si nava

4. relax

relax User

Nu poti umbla la echipament nici in baza in cazul in care esti intr-o lupta, din cate stiu eu.

5. SwizX

SwizX User

Ori racheta wiz-x ori xxxxxxx:))))
    ModEdit : Data viitoare te exclud din forum, daca mai faci publicitate programelor interzise in DO.