Feedback Porţi Galactice (GG) - Ziua recompenselor duble-speciale / Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de motanu_1990, 15 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. pai da normal ca nu mai primesti nik ca asa functioneaza jocu de ceva timp cu atatea probleme nerezolvate o sa repopulati jocu cand o zbura porcu

2. am aflat de pe acest forum ca se vor returna recompensele cuvenite jucatorilor care au finalizat porti in data de 25.12.2016, pe data de 03.01.2017 ... este aproape 04.01.2017 si nu am primit nimic ... sau incercati sa amanati cat mai mult pana uita jucatorii sau pana inceteaza sa mai spere ...

nu vreau sa fiu magar, dar ne au dat o in gura din nou cei de la bigpoint cu recompensa de pe 03.01.2017 ...

Modificat ultima dată de către moderator: 4 Ian 2017
  3. Daca citesti bine anuntul oficial ,se specifica ca incepand cu data de 3...sunt cateva mii de conturi banuiesc care au facut porti in ziua respectiva ,trebuie verificat,nu cred ca merge chiar asa usor.Si eu astept recompensa,sa speram ca zilele care urmeaza ne va fi data.

4. În anunţ nu se menţionează data de 03.01.2017 ca dată la care se va credita dublul recompensei pt. problemele din data de 25.12.2016.

5. Anuntul se refera si la recompensensele pt eventu cu poarta delta-- poti castiga un design.... in data de 24 a fost daca nu gresesc???

6. basty13

basty13 User

dar cand ?

7. Anunţul precizează clar "[...] toți utilizatorii care au încheiat cu succes porți galactice pe parcursul zilei de 25 decembrie [...] vor primi dublul premiilor finale [...]".
    Cu puţin noroc, poate chiar în cursul zilei de azi.

Problema a fost identificată şi cei de la tehnic lucrau ieri la script-ul care va efectua creditarea automată a recompenselor lipsă.

_basty13_ apreciază asta.
  8. _basty13_

_basty13_ User

se gata si azi si tot nu am primit nici o reconpensa
    mai trebuie sa asteptam?

9. Nu cred ca vom mai primii nimic

am fii multumiti daca ne-ar da 500k uri si 1.5k gg-uri

Modificat ultima dată de către moderator: 6 Ian 2017
  10. Defcon.XII

Defcon.XII User

Si multumita va fi 5k uri si 30 energii ;)

11. Dacă nu s-a întâmplat până acum, da!

12. Si cand vom primi recompensele ?

13. Eu am primit recompensa--am deschis 2 Lambda si 2 Epsilon cu 500k uri.(rabat+premium)
    Jocul a devenit grotesc...

WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  14. oare cand se da recompesele alea duble care sau pierdut?

15. se vor da cand se vor da si nimeni nu stie cand

16. Nu cred ca sunt sanse pana luni ,de obicei sambata si dumineca ,nu avem sanse sa se intample ceva.Si eu le astept dar....

17. fanroscatu

fanroscatu User

salut pe data de 25 decembrie 2016 a fost dublu la galaxy adik la alfa beta gama astea si nu leam primit nici in ziua de azi ce se intampla cu jocul asta ca deja ma si dispera si plus de asta am facut si porti kuyper sau cum or fi si ce ar da ele dar eu stiu ca ai sansa sa primesti un design ori in locul design-ului 200mi uri sau nustiu ce am facut nustiu cate porti si am primit o laie mare reparati naibi jocul asta portile astea faceti ceva cu ele eg7

18. Hermes

Hermes Guest

Recompensele vor fi acordate tuturor celor afectati si vom anunta acest lucru in forum. Cat despre portalul Kuiper , daca nu stii ce e cu el , dar totusi stii ca trebuie sa primesti....te invit sa citesti cu atentie [FAQ] Galaxy Gate "Kuiper".

Pieтøηu•RO• apreciază asta.
  19. *gerula57*

*gerula57* User

Buna seara. Intimpin o problema , pe servar America Global , ID 39566815 cu 2 (doua ) vieti in poarta Beta s-a blocat jocul , am fost distrus de distrus de Kristalloni (penultima runda ) si vad ca au disparut ambele vieti (nu una cum era normal ) .Ora aproximativa a servarului 14;18 Daca se poate un raspuns de la un admin. Multumesc anticipat

20. Seth[RO]

Seth[RO] User

Pentru problema semnalata de tine te adresezi suportului tehnic cu ajutorul formularului. Staff-ul de pe forum nu te poate ajuta in aceasta chestiune.