Feedback Porţi Galactice (GG) - Ziua recompenselor duble-speciale / Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de motanu_1990, 15 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Orice am spune noi aici pe forum, nu se ia in seama ci doar ni se `tranteste o usa` in nas si atat, cu sau fara dreptate. De multe ori eventurie lasa loc la interpretari, si apoi tot noi nu vorbim aceiasi limba cand cerem explicatii. Nu ma afecteaza acel dublu la munitie scos dar ca fapt divers nu s-a pomenit ca ar fi o eroare si totusi dupa 9 luni de acum ni se zice ca era o eroare, e cam amuzant.

WIΖΛΓΔ și ₱₳₦Ị₭ apreciază asta.
  2. Dacă aveţi probleme cu lecturarea şi înţelegerea unui simplu text:

...pierdem vremea în van.

Penibil!

Beka apreciază asta.
  3. Seth[RO]

Seth[RO] User

Aici ma simt nevoit sa dau dreptate domnului Corrosive. S-a mai si explicat de atatea ori - de la inceput nu s-a intentionat decat dublarea recompenselor in ceea ce priveste experienta, onoare, ligfile-uri si iteme (nu uridium, nu munitie!). Dublarea munitiei in Gamma a fost un bug pe care pur si simplu nu au reusit sa-l rezolve prea repede, asa cum multe altele isi asteapta randul, functie de prioritati. Ati beneficiat de pe urma respectivei greseli, iar acum ca a fost indreptata, mai faceti si scandal? Eu unul nu fac scandal, eu zic "saramana pentru masa" ! :)

***Tora_Bora*** apreciază asta.
  4. Veneficus

Veneficus User

si totusi exista in anuntul eventului in discutie,dupa enumerarea câtorva recompense,un ambiguu ”etc....care nu face altceva(probabil neintentionat) decat sa te faca sa crezi ca utilizator ca toate recompensele se dubleaza si astfel sa investesti mai mult in porti...probabil ca si aspectul asta nu e altceva decat o ”simpla tehnica de marketing”...

5. Ca utilizator, nu sunt dislexic. Că poate există şi astfel de persoane, nu are treabă cu nicio tehnică de marketing, teorie a conspiraţiei sau cu oricare altă cucuvea.

Ca şi cum "investeşti" şi la vreo 2 - 3 ani de la investiţie constaţi că nu se dublează muniţia.

Cei mai mulţi care se plâng de corectarea erorii, habar nu aveau de existenţa FAQ, lucru dovedit mie prin urmărirea diverselor discuţii din chat-urile de joc. Surprinzător cum nimeni nu s-a plâns când a primit muniţia dublată. Oare "uridiumul și muniția UCB100 nu se dublează" n-a sunat ambiguu?

relax și Seth[RO] apreciază asta.
  6. Veneficus

Veneficus User

©ØrrØsivΞ...nu intru in polemici cu tine pe tema asta...ai dreptate si tu dintr-un anumit punct de vedere...in orice domeniu succesul e strans legat de informare/informatie...prin urmare cei care nu au citit FAQ evenimentului nu au de ce sa se planga...
    totusi trebuie sa admitem ca sunt si utilizatori care au luat de buna informatia eventului oferita pe pagina principala care ,asa cum am aratat mai sus,e ambigua prin acel ”etc” adaugat la finalul ei...
    nu cunosc procentul celor care au luat de buna acea informatie,din totalul de utilizatori (nu ma numar printre ei) care au luat parte la acest event ,prin urmare nu pot defini in continuare cati au fost ”pacaliti” de acel ”etc”...ce pot afirma e ca plângerile care au urmat in forum se datoreaza in principal acelui ”etc” introdus la anuntul eventului dat de dezvoltator pe pagina principala...
    pe langa ambiguitatea acelui anunt sa intamplat sa apara si fenomenul (”bugul”) ca unele porti sa dubleze munitia/uridiumul iar altele nu...astfel utilizatorii au fost bagati si mai adanc in ceata...
    cu alte cuvinte,datorita unui ”etc” plasat (intentionat sau nu) intr-un anunt toti (si nu cred ca sunt putini) utilizatorii care au beneficiat de acel ”bug” fara a avea intentia sa incalce regulamentele,acum sunt pasibili de penalizari...nu e prima data când informarea/informatia oferita de dezvoltator utilizatorilor lasa de dorit prin inexactitatea ei ducând la situatii neplacute...

*©*NietzSScheaN*©* și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  7. unde il pot gasi?cu respect.

8. Bismut

Bismut User

špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
  9. alexleonov

alexleonov User

As avea o nelamurire , pe pagina principala scrie ca este recompense duble ,dar cand intru in galaxy gates deasupra la porti nu-mi arata nimic ...Deci pana la urma este sansa dubla sau nu?????

10. »RєzZ«

»RєzZ« User

nici eu nu am primit dublu

11. Neumarkt

Neumarkt User

Pe pagina principala cand va logati scrie destul de clar ca e dublu la lf4 nu si la porti !
    HELIX LF-4 DAY !!!

12. Neumarkt

Neumarkt User

Pe pagina principala pe partea dreapta jos a patra bulinuta e, nu iti arta ca si pe HELIX LF-4 DAY , Cand va aparea asa atunci va fi , la mine nu arata niciun dublu la porti doar la lf-4

13. alt event care incepe prost....
    am facut gamma aseara la 01:00 cand arata ca e recompense duble la porti si dupa ce am finalizato am primit recompense normale....
    tipic DO si nici la ora actuala nu se crediteaza recompense duble pt porti, puteti face ceva in privinta asta?

Modificat ultima dată: 25 Dec 2016
  14. catalin13

catalin13 User

salut all si craciun fericit...
    ba frate este e bataie de joc...ieri am facut delta si nu am primit nimic si astazi a facut un prieten 2 zeta si nimic...
    domnilor faceti ceva ca e naspa sa promiti si sa nu te ti de cuvint ...asa dezamagiti lumea..
    dar macar acum de sarbatori faceti ceva si rezolvati treaba...ca nu e frumos..!!.Craciun Fericit!!1

15. Azi nu avem sanse sa rezolve probleme,sa nu uitam e dumineca si e si Craciun....deci ne multumim cu ce se ofera nu cu ce se spune in anunturi...din pacate.

16. Moshu

Moshu User

deci la pagina principala scrie zi cu recompense dublu la porti la chestiile alea cu discord aniversare 10 ani etc.... daca e o eroare ar fi bine sa nu fie ca la cum stiu bigpoint ram toti cu buza umflata, si baieti chiar si pe calendarul lor scrie ca azi 25 decembrie 2016 este zi cu dublu asa ca nu mai bagati chestii ca e doar lf4
    day

17. Cehn

Cehn User

18. Da,dar defapt nu este dublu !

25.12.2016 - 09:43[​IMG]25 chei pentru pradă verde colectate.
    25.12.2016 - 09:43[​IMG]Poarta galactică Zeta finalizată.
    25.12.2016 - 09:43[​IMG]Articol obținut: Muniţie - UCB-100 (25.000)
    25.12.2016 - 09:43[​IMG]Ai colectat 50 logfile-uri.

19. Faceti portile , si pe urma se vor calcula recompensele la porti

]***ghost***[ apreciază asta.
  20. Este doar un mic bug-ulet , faceti suport si vi se vor calcula recompensele la dublu

]***ghost***[ apreciază asta.