Portale

Discuție în 'Probleme generale' creată de ##Ðüмץтяα§[*RO*], 27 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Am si eu o problema care ma deranjeaza foarte tare cind ma apropii de ori ce portal se faci intr-una mic mare si de la cest lucru mi se faci si un pic de lag :((
    Am incercat sa curat browserul sa sterg toate alea si degeaba.Am inceput sa am acesta problema de 1-2 zile

2. Setările grafice, de pe pagina de joc, ai încercat să le ajustezi? ...spre minim sau deloc..

3. Eu am problema asta cu portalele inca din august, si am toate setarile pe minim. Poate se revine la vechea forma. Si alti useri au remarcat acest lucru in alte postari pe forum.

4. Şi face tot timpul aşa? Ori de câte ori te apropii de un portal acesta oscilează de la mic la mare?

Am întâmpinat această situaţie doar în porţi, când distrug ultimul NPC chiar lângă locul unde se generează portalul spre valul următor sau, în momentul când mă autentific pe pagina de joc iar nava este chiar lângă un portal. Ideea este că, în cazul meu, apare o singură astfel de animaţie, indiferent lângă ce portal ajung pe harta de joc.

Un film cu vizitarea a două trei portale ar fi interesant, însoţit de userID, pt. a putea semnala către suport. Mulţumesc!

5. cind ma apropii de un portal (ori ce portal) de citeva zile am si eu tot laminim inafara de nava