Poarta Hades

Discuție în 'FAQ/Glosar' creată de Hermes, 14 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Hermes

  Hermes Guest

  Introducere

  Poarta galactică Hades este localizată în periculoasa “Hades Nebula”. Este o poartă galactică pe care utilizatorii trebuie să o realizeze în grup, aceasta constând din provocări majore și lupte epice cu NPCuri de tip boss.


  Regulile portalului

  Construirea portalului

  - Portalul Hades trebuie construit și poziționat la fel ca orice alt portal galactic, cu ajutorul materializatorului disponibil pe pagina principală de joc, fiind necesare 45 de părți ale acestuia.
  Structura și Restricții

  - Portalul dispune de 3 etape, fiecare încheindu-se cu o luptă boss dificilă.
  - Pentru a putea să activați în portalul Hades trebuie să faceți parte dintr-un grup de cel puțin 4 piloți, numărul maxim al jucătorilor în portal fiind de 8. Toți membrii grupului trebuie să dețină propria lor poartă galactică Hades pe harta x-1.
  - Jucătorii nu se pot ataca reciproc în această hartă de tip raid, dar pot utiliza aceleași itemuri/abilități care sunt permise piloților companiilor pe hărțile normale.

  Intrarea

  - Asemeni oricărei alte porți galactice, portalul galactic Hades este localizat pe harta x-1 imediat ce a fost construit și activat cu succes.
  - Intrarea în scopul activării portalului este posibilă doar dacă jucătorul aparține unui grup de cel puțin 4 jucători.
  - Nivelul progresului liderului de grup determină etapa în care portalul galactic Hades se găsește (etapa 1, 2 sau 3) chiar dacă acesta nu este primul jucător din grupul său care intră în portal. Dacă un jucător se regăsește într-o altă etapă a progresului, diferită decât cea a liderului grupului, nu va putea să intre în portal.
  - Portalul începe imediat ce toți utilizatorii din grup (având în vedere condiția de cel puțin 4 utilizatori) au navele proprii localizate în cadrul zonei speciale de activare existentă în centrul hărții.
  - În cazul încercării de intrare într-un portalul Hades ce se regăsește în etapa de distribuire a recompenselor finale (în urma distrugerii ultimului boss), jucătorului îi va fi refuzat accesul.

  Alăturarea și renunțarea

  - Atunci când un jucător se alătură grupului liderului de grup după ce portalul a început și deține aceeași etapă ca și liderul de grup, acesta poate intra în portalul Hades prin portalul de salt din harta x-1.
  - Renunțarea sau părăsirea grupului înainte ca portalul galactic să fi fost activat va conduce la poziționarea acelui jucător în harta x-1.
  - Renunțarea sau părăsirea grupului după ce portalul a început deja nu are un efect imediat – jucătorul nu este eliminat de pe hartă. Dar, când un astfel de membru inactiv al grupului este distrus, va putea accesa în cadrul ecranului de distrugere (killscreen) doar opțiunea de a reapărea pe harta x-1.
  - Dacă jucătorul vrea să poată părăsi harta înainte ca promovarea etapei să fie realizată (distrugerea bossului), poate face acest lucru doar cu ajutorul opțiunii “repară în x-1” din cadrul killscreen.

  Opțiunile Killscreen
  Atunci când un jucător este distrus în portalul Hades și încă beneficiază de vieți rămase, îi va fi afișat ecranul de distrugere (killscreen), având opțiunea de reapariție gratuită în portalul Hades. O numărătoare inversă de 30 de secunde se derulează și dacă se încheie va modifica opțiunea de apariție către killscreenul classic de reapariție pe harta x-1. Indiferent de opțiunea aleasă de jucător, aceasta va “costa“ întotdeauna 1 viață de portal galactic Hades.


  Recompense

  Recompense NPC

  - Toți jucătorii din portal primesc parte egală din recompensele corespunzătoare fiecărui NPC/boss distrus.

  Recompense finale (Acestea sunt valorile pentru fiecare jucător care încheie portalul Hades și nu se împart precum recompensele NPC.)

  - Uridium: 20,000
  - Muniție: 15,000 UCB-100
  - Onoare: 200,000
  - PE: 4,000,000
  - Log-disks: 8
  - Chei pradă: 4
  - O șansă ca toți membrii grupului să primească un laser tip LF-4


  Achievements

  Imediat ce un jucător a încheiat portalul Hades, acesta va primi un titlu denumit “Emperor of Hades”.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.