Poarta Gamma !

Discuție în 'Probleme generale' creată de bogdann61, 27 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. bogdann61

bogdann61 User

Buna ziua ! , Am inceput sa fac poarta Gamma ,am reusit sa o fac fara nici o problema pana la valul cu Kristalloni , la acest val eram la o distanta foarte mare de kristalloni , nu aveam lag deloc , imi mergea jocul lin, internetul imi mergea foarte bine , dar brusc vad ca primesc daune si mor.... Am patit acest lucru de doua ori ! :( , Am PC-ul foarte bun ,la fel si interentul asa ca nu are cum sa fie din cauza acestor doua lucruri :D ...

Sper sa faceti ceva cu acest bug... , iar totodata sper sa imi primesc vietile inapoi :D , deoarece nu vreau sa imi pierd poarta ...

Modificat ultima dată: 27 Dec 2014
  2. Si eu am patit la fel ca tine ,tot la kloni ... , parerea mea e ca ar trebui sa se faca ceva cu bugurile de genul

3. Bineînțeles! Mai rămâne să te documentezi ce înseamnă un joc on-line și ce înseamnă o conexiune internet...de la tine și hăt, până la mașina de găzduiește jocul...

Viețile pierdute în porți nu se recreditează manual! ...restul detaliilor le găsești răsfoind forumul.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.