poarta epsilon

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de BuGa__FairPlay, 12 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. am facut azi poarta epsilon pentru prima data. e zi cu recompense duble in porti am luat dublu la tot mai putin uridium si nu am luat nici 1 lf4. cand o faci pentru prima data iei 100% lf4 eu de ce nu am luat

2. sansa nu e de 100% asa cum ai fost tu informat , ci e o sansa 30% la lf-4 cauta pe wikipedia destpre lf-4 ,indiferent ca o faci pentru prima data sau a 100 oara sansa e sansa

3. m-am uitat si prima oara e 100%

4. Bismut

Bismut User

Contacteaza suportul, numai ei iti pot credita cele 2 LF-4 daca este primul epsilon facut pe cont.

5. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Salut!

Asa cum ti s-a raspuns deja, contacteaza suportul jocului si asteapta raspuns de la dansii. Ei au uneltele necesare pentru a verifica ce anume s-a intamplat pe contul tau.

Incearca sa nu dezinformezi!

Interventie corecta, multumim!

6. tocmai ce am facut o kappa ma asteptam la 2 designuri hercules ci cand colo 2 lf-4 ...

7. relax

relax User

E dupa cum te astepti, sau dupa cum functioneaza jocul?
    Mai bine ca nu ai luat doua nimicuri.

8. Kirito13RO

Kirito13RO User

:)) Asa am luat eu , 2 nimicuri

9. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.