Plata in lire

Discuție în 'Probleme generale' creată de †●•»$kyzzø«•●†, 18 Aug 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ma poate indruma cineva aici ?
    Ca la suport am trimis 2 cereri si vad ca ii doare undeva de mine. In decursul a 2 saptamani nu mi'a raspuns nimeni.
    La sectiunea "Plati" nu mai pot avea avantajele sa platesc in euro...ci in lire.
    Tin sa mentionez ca am fost plecat in anglia...si acolo am bagat cativa banuti pe cont. Iar cand m'am intors in tara...mi'a ramas la fel. Si nu e ok...pentru ca aici in tara mai folosesc optiunea cu mesajele...si nu imi merge...
    O seara buna va doresc.

2. Bismut

Bismut User

Salut,
    Ca sa intelegi cum functioneaza IPul geografic in cazul platilor realizate te rugam sa citesti intai si intelegi toate informatiile prezentate aici:

https://board-ro.darkorbit.com//threads/ajustarea-preturilor-in-darkorbit.97594/

Pentru a putea prelucra ulterior și înainta solicitarea ta către departamentul de plăți în speranța unui răspuns afirmativ ulterior, te rugăm să ne pui la dispoziție următoarele informații:

1. În ce țară locuiești și de pe teritoriul căreia dorești să realizezi tranzacții către Bigpoint?

2. Pentru a verifica cele menționate de tine la punctul 1, te rugăm să atașezi acestui tichet:
    un document oficial care să ateste faptul că locuiești (ai reședința) pe teritoriul țării indicate - buletin de identitate cu adresă sau viză de lucru respectiv permis de ședere (nu de turist) plus dovada înregistrării reședinței tale la administrația locală;
    o factură recentă de telefon, curent, gaz, etc. sau un extras de cont bancar (din ultimele 3 luni) emis cu aceleași date personale (nume și adresă) ca și documentul oficial de rezidență prezentat anterior.
    Te rugăm să iei la cunoștință faptul că nu vom putea lua în considerare documente expirate sau acte unde planează suspiciuni evidente (ex: carnet de student din anul 2010).

După ce ne-ai trimis toate documentele necesare, vom înainta solicitarea ta către departamentul de plăți care va verifica situația și, după caz, va aproba resetarea IPului geografic solicitată de tine. Într-un astfel de caz fericit, vei putea identifica în fereastra de plăți mai târziu, steagul și prețurile (inclusiv metodele de plată) existente pe teritoriul țării unde te afli.

Sursa ~ Support RO :)

Sтєρнαη apreciază asta.
  3. Interveţie corectă, mulţumesc!

Suplimentar faţă de cele indicate de Bismut, aveţi AICI o temă care lămureşte situaţia în care vă aflaţi.

De asemenea, înainte de a căuta justificări pt. lipsa interesului dvs. în a vă rezolva o problemă şi a găsi pe altcineva răspunzător pt. acest lucru, conform Regulament Forum:

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.