pierdut o viata in poarta beta...

Discuție în 'Probleme generale' creată de AlexSicilianul23, 8 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. buna ziua, am pierdut o viata in beta ca mi sa dat reconectare, de ce? nu cred ca era de la mine...astept raspuns multumesc o zi buna.
    la ora 11:35

2. La ora aceea s-a dat restart la serverul de joc. Daca nu ma insel, vei primi inapoi viata pierduta. :)

3. din cate stiu daca se da restart nu pierzi viata doar ca te scoate din poarta si te da in baza

din cate ai scris se pare ca ai avut probleme cu o deconectare care poate fi de la internet sau de la problemele care sunt cu jocu de ceva vreme.daca e asa scrie la suport ei te vor ajuta

Modificat ultima dată de către moderator: 9 Sep 2016
  4. tot pierzi vitata :) am experimentat-o chair eu de 2 ori ... neseriosi cu bugul asta
    si nu vei mai primi viata sau o recompensa cat de cat pentru problemele cauzate de joc .

5. Serios mie nu mi se pare nomal sa te plangi ca ai pierdut o viata. Nu iti schimba cu nimic recompensa de la sfarsit. Si eu am patit sa pierd o beta acuma 3-4 ani si nu m-am plans.

6. True5.1

True5.1 Guest

Salut, aici nu te poate ajuta nimeni. Contactaţi suportul jocului ! Tema inchisa !

Sρίŗίt apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.