petul invincibil

Discuție în 'Probleme generale' creată de kk12, 11 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. kk12

kk12 User

am si eu o intrebare: de ce cand tragi in anumite peturi atacul ti se opeste imediat in mod automat si petul respectiv nu pateste absolut nimic? oricat ai incerca ti se spune instantaneu atacul a fost oprit. singura modalitate in care poti sa l distrugi este sa ii dai abilitatea venomului dar aceasta este odata la 20 de minute iar astfel de peturi sunt destule

Arezan și Veneficus apreciază asta.
  2. Iar a doua modalitate sa le distrugi este sa tragi cu rachete ;)

3. Cel mai probabil e ceva defect: fie PET-ul fie laserele :D ...se cunoaşte problema, rămâne de văzut când e luată în seamă.

...şi mergi "la sigur"! ;)

4. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

cred că mai degrabă este vorba de mai multe bug-uri. din observaţiile mele situaţia pet-ului care nu înregistrează daune se întîlneşte în cazul navelor invizibile a căror pet cutreieră harta în căutare de palladium sau cutiuţe. după mine, în acest caz pet-ul ar trebui să fie invizibil, la fel ca şi nava care-l stăpîneşte. datorită unui bug pet-ul devine vizibil imediat ce se îndepărtează de navă. în această situaţie el devine selectabil şi poate primi daune de la rachete şi asta datorită altui bug dar nu de la lasere.

Veneficus apreciază asta.
  5. Se întâmplă uneori şi la cele vizibile, condiţiile rămân însă necunoscute, cel puţin pt. mine.

Propunerea nu este nouă, s-a mai făcut în forumul vechi. După cum se vede, nicio schimbare.

La o anumită distanţă de navă, da, PET-ul îşi pierde invizibilitatea. Aşa a fost proiectat din fabrică. Vă referiţi la o cu totul altă situaţie?

6. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

nu ştiam că pierderea invizibilităţii a fost programată de la început. mie nu mi se pare logic ca pet-ul să devină vizibil cum se îndepărtează puţin de stăpîn. el, pet-ul, a fost gîndit să "zburde" pe hartă (cît îi permit dotările) şi să-şi ajute stăpînul. mi se pare (total):D aiurea programarea de care pomeniţi, în cazul ăsta pet-ul nu îl ajută pe stăpîn ci din contră, îi face un deserviciu dînd-ui de gol locaţia !

Veneficus și Corina-ro apreciază asta.
  7. Ar avea o logica. Presupunand ca un player sta la paladium pe invizibil, lasand petul sa culeaga, nu ti se pare normal sa se decamufleze petul cand intra in ceata, fapt ce se intampla si cu nava in acea zona? Daca nu s-ar intampla asta, unii playeri ar putea colecta fara niciun impediment cat e ziua de lunga fara a suferi vreo pierdere, cum ar fi repararea pet-ului daca e jucator non-premium sau pierderea timpului in care pet-ul e inactiv. Plus ca n ar fi corect fata de alti jucatori care se duc spre o anumita resursa pentru a o colecta si sa vada pur si simplu ca dispare din fata lor. Dupa cum stii, sunt destui care pun cliker pentru a nu fi deconectati daca stau si culeg pe invizibil.

Arezan apreciază asta.
  8. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

tu particularizezi o problemă globală raportînd-o la o situaţie singulară (zona de ceaţă din harta 5-3). pet-ul nu se foloseşte doar la cules palladium ci te duci cu el în hărţile inamice la vînătoare şi acolo pet-ul te dă de gol. am dat doar un exemplu dar există mult mai multe situaţii în care comportamentul actual al pet-ului te dezavantajează şi asta după ce ai cheltuit o grămadă de uridium ca să-l dotezi cu tot ce se poate mai bun.

9. Stiu, e tare nasol cand te da petul de gol la vanatoare. Chiar si eu facand cubikon am dat de cineva sub cub, cu ajutorul petului sau :D Ma refer ca sunt situatii cand e nevoie ca pet-ul sa te deconspire si probabil e prea greu pentru ei sa faca "umble" la comportamentul acestuia astfel incat sa se decamufleze doar in anumite situatii. PET-ul e de atata timp implementat si nu s-a luat nicio masura inca.

Arezan apreciază asta.
  10. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

situaţie tipică ce carcterizeză de minune conduita bp.

11. Şi gravitaţia se manifestă în câmpul gravitaţional...după care poţi zburda liber!

Am menţionat "la o anumită distanţă de navă" şi mi se pare şi normal să se întâmple aşa.

Că mi-ar fi convenit să rămână invizibil indiferent de poziţia sa faţă de navă, nimic de spus însă, mă gândesc că PET-ul beneficiează de invizibilitatea navei şi nu are el această funcţiune.

12. kk12

kk12 User

e greu sa faci petul cu rachete mai ales daca oponetul are spearhead sau lightning si ceva scuturi pe el . alergi dupa el de iti vine acru asta presupunand ca renunti la goli ca sa crapi un pet

Arezan și Veneficus apreciază asta.