PET

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Maseratiii, 4 Mar 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Maseratiii

Maseratiii User

Salutare!, De abiea am luat pet, vreau si eu sa stiu cum pot sa il pun sa adune cutii cargo eu nefiind langa el?, am cumparat modulul de adunat cutii bonus si resurse dar are raza doar de 700, adica e cat vad eu pe ecran sau mai putin, sunt multi mai ales in 1-2 care au peturi care aduna singure cutii bonus iar ei nu sunt in preajma, as vrea sa stiu si eu cum este posibil!
    Multumesc anticipat!

2. cumperi si protocoale radar care iti maresc raza de actiune a petului ,cu cate ai mai multe cu atat mai bine .incearca sa cresti lvl la pet ca sa il poti echipa cu module de nivel 3 care ii maresc raza considerabil.

3. pentru a fi eficient la adunat cutiute,trebuie pet lev 8,si sa ai pe el modul autocolectare lev 3,raza 2500
    citeva protocoale radar(de level 3) maresc raza de actiune a petului considerabil
    petul meu are peste level 8,7 radare pe el,si aduna un sfert de harta,succes

4. Maseratiii

Maseratiii User

Pfff mi-ai luat sperantele repede, pana il fac lvl 8 mai ales pe harta 1-2 mor de batranetea neagra:)), multumesc de raspunsuri, trebuie sa ma apuc de distractie! :))

OLĐ^SHATTΣЯHAИĐ apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.