pet stuck at lv 3 heat

Discuție în 'Probleme generale' creată de olarualexandru, 13 Apr 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Salut! De ceva timp petul este blocat la heat 3 (600/600)! Nivelul petului este aproape 16! Am cumpărat și un protocol heat nivel 2! Ce ar fi de făcut să poată crește la nivel 4 ?

2. o stergere de memorie cache,..x restart,reinstaleaza
    DESCARCĂ CLIENTUL PENTRU WINDOWS
    Este posibil ca unele funcții din joc să nu mai fie disponibile pe versiunea pentru browser web. Descarcă programul client DarkOrbit pentru a continua să joci jocul fără întreruperi.
    Dacă ai nevoie de asistență pentru a rula programul client, urmează instrucțiunile de instalare de mai jos.Fă clic pe butonul de mai jos dacă descărcarea nu a început automat.
    CONFIGURAȚIE DE SISTEM RECOMANDATĂ

Windows 7 sau o versiune ulterioară, 4 GB Ram, 2 GB Spațiu de memorie pe hard, DSL/Cablu 6 Mbit
    Acestea sunt cerințele de sistem pentru o experiență optimă de joc. Cerințele minime pentru a rula jocul sunt mai mici.
    INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE
    PASUL 1
    PASUL 2
    PASUL 3
    PASUL 4
    PASUL 5
    PASUL 6
    PASUL 7
    Fă clic pe butonul „Salvează fișier”.[​IMG]
    ps sterge ce ai insalat,poi ,.reinstaleaza
    vezi sa ai ultima versiune de widows ,cu licenta,..sii,
    BAFTA