Pet Protocol

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Tw3st3r1, 26 Mar 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Tw3st3r1

Tw3st3r1 User

Salut . Am si eu o intrebare . protocolurile cum ar fi cel de radar de nivel 3 care mareste raza de actiune a radarului cu 12 % daca pun 4 protocoluri de acest tip scaleaza ?

2. Bismut

Bismut User

Da.
    Ex: Dacă ai 12 de nivel 3 o să îți mărească raza cu 144%.

Tw3st3r1 apreciază asta.
  3. Protocoalele consuma benzina?

4. Asta este o intrebare retorica ? Sa o luam logic daca pui in portbagajul unei masini 10 saci de ciment :D , motorul trage mai tare ,deci consuma mai mult , asa e si Pet-ul cu cat pui mai multe pe el cu atat consuma mai mult .:rolleyes:

5. mobob

mobob User

nu e retorica...
    protocoalele,laserele si scuturile nu modifica semnificativ consumul...
    consumul e influentat masiv de nivelul petului si numarul de MODULE instalate pe el
    de aceea ,e bine ca sa limitati numarul de module la strictul necesar pentru activitatea curenta.eventual,sa distribuiti pe configuratii modulele.
    de exemplu,daca culegeti cutii sau paladium ,tineti pe configul "de lucru" doar modulul autocolector corespunzator.modulul de reparatii,si orice alt modul considerati necesar,le tineti pe celalat config,pe care il activati doar in caz de necesitate.

Modificat ultima dată: 7 Sep 2016
    Sunlight-Blade apreciază asta.
  6. De asta am si intrebat. LA module scrie ca se pune un consum in plus... insa la protocoale nu scrie nimic de nici un consum in plus!

7. Atât protocolele cât şi modulele echipate pe PET contribuie la consumul de combustibil.

Acest consum se poate determina pe minut, după formula:

1 + ( Nivel P.E.T. x 2 ) + [( Nr. Protocoale echipate x 2 ) + ( Nr. Module echipate x 4)]

Mai multe detalii despre P.E.T. veţi putea găsi AICI.

Sunlight-Blade apreciază asta.

8. Multumesc pt. informatie!