Pentru domnul ©ØrrØsivΞ

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de **eagle1**, 18 Apr 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. **eagle1**

**eagle1** User

Referitor la TEMA pe care dumneavostra ati creat-o in numele meu Pt. antunci când ne credem filosofi... In primul rand daca faceti o tema in numele meu aveti macar verticalitate si scrieti corect !

Si pentru ca nu am avut posibilitatea sa va raspund in aceea tema creata de dumneavostra in numele meu , o sa va raspund aici ...

Domnule ©ØrrØsivΞ , as fi curios si eu ca probabil si alti jucatori cat de ordinar este acest cont de joc al dumneavoastra ...;)
    Intrebarea care se pune este simpla : pentru ce mai trebuie sa detineti suplimentar un cont de joc din moment ce aveti un cont de admin cu care puteti juca ?...
    Ordinar, ca oricare alt cont de joc dezvoltat prin joc efectiv.

Nu stiu de unde va vin cuvintele astea , dar pot sa spun ca , contul meu dezvoltat de-a lungul celor 8 ani de joc efectiv nu este deloc ORDINAR . Si ca mine mai sunt destui alti jucatori . Sau dumneavoastra considerati conturile dezvoltate prin joc efectiv ca fiind ORDINARE ?

La întrebarea ”pentru ce mai trebuie sa detineti suplimentar un cont de joc din moment ce aveti un cont de admin”, deși nu mă identific, am să vă răspund cu o altă întrebare: ”pentru ce mai trebuie să dețină un polițist un autoturism personal din moment ce are ...mașină de poliție?” :rolleyes:

Pai dumneavostra afirmati ca detineti un cont ordinar de joc , acum nu va mai identificati ?
    Nu este frumos sa raspunzi la o intrebare printr-o alta intrebare , dar ...
    Ca sa va lamuresc comparatia , totala pe langa subiect , folosirea unui bun al statului in interes propriu e ... pedepsita de lege .
    In cazul dumneavostra ... nu am nici-o explicatie , sau poate ar fi : ascunderea identitatii adminilor pe joc si a clanurilor din care fac parte . Dar nu cred ca e asta , e doar imaginatia mea ...

...Daca faceti referire cu ghilimele de rigoare ,dupa parerea mea , fara un pic de ajutor ... si aici va las imaginatia libera ... nici-o data .
    Daca faceti referire fara ghilimele , atunci aveti dreptate :ppozitia in joc , va permite sa faceti alegerea dupa cum doriti .;)
    După părerea dvs., nu poate exista cineva mai iscusit în joc decât dvs. sau cunoscuții dvs. și, culmea, să fie și de aceeași naționalitate ca dvs., altfel decât ”fara un pic de ajutor”? ...sunteți deplorabil iar imaginația dvs., limitată!

Pai tocmai aici gresiti , si asta pentru ca va limitati oarecum , probabil din lipsa de imaginatie ...In sensul figurat , la care probabil v-ati referit , sa faceti legea singur pe un server nu aveti cum , chiar daca sunteti foarte iscusit in joc , pentru ca ... vin doi , trei jucatori din acelasi clan , care sunt si ei UFE , ca sa nu mai vorbesc de un clan de top , si nu o sa puteti rezista decat la dueluri 1 vs 1 . Ati inteles acum la ce ma refeream ''fara un pic de ajutor'' ? Unde ati sesizat ca ma refer la care dintre noi este mai bun ? Cine are imaginatia limitata ?

”Poziția”, ”alegerea” .... pure halucinații! Doar nu vă imaginați că am vreo obligație să mă justific dvs. cum anume își desfășoară activitatea un admin / membru al echipei de moderare.

In sensul propriu , la care nu cred ca ati vrut sa va referiti , sau poate !? ... nu v-a cerut nimeni sa va justificati activitatea de admin dar faptul ca sunteti ADMIN(asta va asigura pozitia) si faptul ca de multe ori v-am vazut postarile de pe forum ma poate face sa cred ca detineti puterea de a alege soarta unui cont ... Sper ca acum v-am scos din sfera halucinatiilor ...

Modificat ultima dată: 18 Apr 2018
    _^MATRIX^_, motanu_1990, Tibles și alți 6 apreciază asta.

2. Crede-ma, in cele din urma tot ei or sa aibe ultimul cuvant, o justificatie sau cine stie... un contra-argument. Le trebuie doar putin timp ca sa isi coaca raspunsul mirobolant ca sa poata da verde in fata si sa profite, vezi Doamne, de drepturile de Admini, moderator etc... :oops:
    Pana la urma lor nu prea le pasa de cei de pe forum, parerile, problemele sau intrebarile insiruite in diferite discutii... Asta am mai zis-o intr-o postare. E un razboi continuu cu un sistem stricat si corupt! :rolleyes: Tot ce trebuie noi sa facem e sa asteptam sa moara jocul. Desi imi pare rau pentru momentul in care se v-a intampla asta! XD

Tibles, *^*NEMESIS*^*RO*^*!, SELF și alți 3 apreciază asta.
  3. **eagle1**

**eagle1** User

Nu conteaza , macar trebuie sa vada ca mai sunt si jucatori aici nu doar buti ...
    Si daca ei nu inteleg ca , corabia se scufunda , si sa o mai carpesca cat mai au inca timp ...

valel19, CapoHrx, Tibles și alți 6 apreciază asta.
  4. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

ce sa carpeasca ? din afara de ciorapi nu au ce !!

Veneficus apreciază asta.