Pentru domnul BA -.-AVATAR-.-

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de **eagle1**, 25 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **eagle1**

**eagle1** User

Misiuni Battleray

Iti promit ca pe viitor nu iti voi mai lasa temele de acest tip deschise, atat timp cat nu vei respecta regulile acestei sectiuni (la aceasta tema nu ai respectat pct.7).

,,Sondajul trebuie făcut pentru 10 zile iar topicul va fi lăsat deschis pentru încă 5 zile de la încheierea sondajului după care va fi închis;''

1. Pai daca sondajul trebuie facut pentru 10 zile de ce este setat preferential 7 zile ? Ca poate din greseala uitam sa modificam si ... aveti motiv de inchidere a sondajului ?
    2. ...iar topicul va fi lasat deschis pentru inca 5 zile de la inchiderea sondajului ...Cine nu respecta punctul 7 ?!?
    Daca au fost reguli de postare care nu au fost respectate , de ce nu s-a inchis tema din prima ? Nu este frumos sa faceti amenintari ...

2. Aţi auzit de noţiunea "de bază"?!

Acele 7 zile reprezintă perioada de bază oferită de soft-ul de forum.

Pe forumul românesc putem hotărî perioada de desfăşurare a unui sondaj ca fiind de 10 zile la fel cum pe forumul bulgăresc, rusesc, englez etc., colegii de acolo pot alege perioada de 3, 7, 10, 13, 100 etc. de zile.

Soft-ul de forum fiind acelaşi pt. toată lumea, cum ar fi trebuit setată perioada de bază, funcţie de capacitatea dvs. de aducere aminte? o_O

Ghinion, pisica neagră, marţea 13 ....

Cumva credeţi că rubrica respectivă e pentru spoieli? Opţiunile de creare a unui sondaj sunt afişate în cascadă, parcurgerea şi setarea lor fiind cât se poate de simplă şi clară.

Atunci când cineva se hotărăşte să-şi expună o idee în rubrica respectivă, ne aşteptăm ca acestui lucru să i se acorde o seriozitate maximă, atât din punct de vedere al expunerii unei idei într-un mod cât mai inteligibil cu putinţă cât şi din punct de vedere al respectării regulamentului secţiunii "Actualizări și idei".

Înţelegem că a greşi e omeneşte însă tot ceea ce nu este "omeneşte" este de a folosi acest precept drept scuză.

Dacă sondajul era realizat corect, acesta se închidea automat după trecerea celor 10 zile, respectiv nu se mai putea vota.

Acest lucru (i.e. închiderea votului), în cazul în care importanţa subiectului şi a dezbaterilor pe marginea acestuia ar fi impus-o, nu ar fi împietat cu nimic discuţiile şi ar fi permis ţinerea topic-ului deschis pt. încă 5 zile.

Dacă am aplica ad-litteram prevederile regulamentului secţiunii "Actualizări și idei", am cam putea să închidem rubrica cu totul, intenţia noastră nefiind vreodată aceasta.

Unele idei / propuneri chiar merită atenţia dezvoltatorului, chiar dacă iniţiatorii lor manifestă oarece stângăcii în utilizarea opţiunilor forumului sau în modul de expunere.

Totuşi, aceste stângăcii nu vor fi tolerate sub orice formă şi mai ales atunci când sunt secondate de un anumit nivel de impertinenţă.

"Chiar ş-aşa" ....cine?! :rolleyes:

3. **eagle1**

**eagle1** User

Domnul ©ØrrØsivΞ , erau niste intrebari adresate domnului -.-AVATAR-.- , dar , daca vreti sa ma lamuriti in primul rand renuntati la ironie , nu este cazul . Sunteti aici pentru cu totul si cu totul altceva ...
    Daca softul forumului are perioada de baza de 7 zile , si dumneavoastra adminii stiti asta atunci nu mai aduceti acuze ca sondajul nu a fost realizat corespunzator ...
    Si daca tot a-ti lasat tema si sondajul sa functioneze de ce a-ti oprit sondajul cu aproape o zi inainte de expirarea celor 10 zile ???

Puteti explica fraza si cu precadere cuvantul subliniat ? Va recomand sa folositi un limbaj adecvat functiei pe care o detineti .

A-ti vazut sau a-ti inteles ca era vorba de o scuza ? Parca era o intrebare daca nu ma insel .

,,1. Pai daca sondajul trebuie facut pentru 10 zile de ce este setat preferential 7 zile ? Ca poate din greseala uitam sa modificam si ... aveti motiv de inchidere a sondajului ?''

La cine se refera importanta asta a subiectului ? La jucatori sau la dezvoltator ?
    Tema a inregistrat peste 1200 de vizualizari !!! Asta inseamna ca subiectul tratat nu era de importanta si topicul a trebuit inchis ...

La cine faceti referire ???

Si eu am intrebat acelasi lucru ...
    Eu ca nu am setat sondajul pe 10 zile ?

Voi ca nu a-ti blocat tema si a-ti oprit sondajul in a 10 -a zi de vot inainte de expirarea timpului ?
    Voi ca a-ti inchis topicul odata cu inchiderea sondajului ?

Sa lasam publicul sa decida ...

APROPO , PUTETI INCHIDE ACUM , SUBIECTUL A FOST DESCHIS DOAR PENTRU A ARATA CA NEURONI INCA MAI FUNCTIONEAZA LA UNII , NU PENTRU A FACE CONVERSATIE .

Modificat ultima dată: 25 Mar 2014
    Øмєga apreciază asta.
  4. Rubrica "Actualizări și idei" este guvernată de un regulament pe care nu-l interpretaţi ci îl respectaţi.

Dacă nici precizările de mai sus nu v-au lămurit, atunci aflaţi că nu am nici timpul şi nici dispoziţia necesară pt. a vă traduce din română în română.

Rămân la opinia că nu aţi priceput nimic!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.